Syampu CLEAR Superfresh Apple Baharu

      23 Ulasan pada Syampu CLEAR Superfresh Apple Baharu

Syampu CLEAR Superfresh Apple Baharu. Assalammualaikum semua! Dah genap satu bulan pelancaran Syampu CLEAR Superfresh Apple. Ruby baru nak kongsikan pengalaman ruby menggunakan syampu ni. Sebagai muslimah berhijab, ruby lebih suka mencari syampu seperti CLEAR Ice Cool Menthol. Bukan sebab kulit kepala berkelimumur. Tetapi sebab cuaca panas dan berpeluh dan berminyak rambut tu, jadi bila pulang ke rumah syampu rambut rasa segar dan pergghhhh hilang segala stress. Bau pun segar. Cuma, bila guna syampu begini, kurang pula variasi dalam bauan. Tapi, sekarang dah ada syampu CLEAR Superfresh Apple. Bau epal sangat menyegarkan.

Syampu CLEAR Superfresh Apple Baharu

Kulit kepala yang berkeruping, gatal serta berkelemumur bukan sahaja menimbulkan ketidakselesaanmalah membuatkan seseorang turut berasa malu.CLEAR memahami bagaimana ia boleh menyebabkan sesiapa sahaja yang mengalaminya hilang keyakinan, perasaan yang sama turut dialami oleh hijabistayangsentiasa berdepan dengan masalah kulit kepala serta rambut akibat cuaca panas sepanjang tahun di Malaysia.Hijabistayang memakai hijab tebal dan tidak telap udara untuk jangka masa panjanglebih cenderung dalam mengalami masalah kulit kepala seperti kulit kepala berminyak, kulit kepala gatal dan juga kelemumur. Para wanita haruslah memberi lebih perhatian untuk memastikan rambut serta kulit kepala kekal segar dan sihat, kerana rambut yang sihat boleh meningkatkan keyakinan seseorang wanita.

 

Memperkenalkan CLEAR Superfresh Apple yang baharu, syampu anti-kelemumur baharu yang diformulasi dengan teknologi Nutrium 10 dan wangian epal segar. Nutrium 10 CLEAR mengandungi pelbagai ramuan nutrien, vitamin dan mineral yang menutrisikulit kepala untuk perlindungan daripada kelemumur terus-menerus, dan menghalang kemunculan semula kelemumur. Superfresh Apple turut menjadikan rambut wanita kekal segar dan harum berkekalandengan wangian epal segar sehingga 24 jam.

CLEAR Superfresh Apple Menjaga Kulit Kepala

PengurusPemasaran Total Hair, Unilever (Malaysia) HoldingsSdn. Bhd., Phoenix Ho berkata, “Sebagai salah satu peneraju dalam bidang penjagaan kulit kepala, CLEAR memberikan penyelesaian untukpenjagaan rambut dan kulit kepala yang bukan sahaja menangani simptom-simptom kelemumur; tetapi turut menutrisikulit kepala dan rambut dari akar hingga ke hujungnya, serta menghilangkankelemumur.

Syampu CLEAR Superfresh Apple Baharu

Di CLEAR, kami memahami bahawa setiap individu memerlukan penjagaan kulit kepala yang berbeza, maka dengan itu kami telah menghasilkan formulasi-formulasi untukmemenuhi keperluan rambut dan kulit kepala yang berbeza. Superfresh Apple yang baharu telah diformulasi untuk para wanita, terutamanya hijabista, untuk melegakan kegatalan, menghilangkan sebum berlebihandan keruping* kulit kepala sambil memberikan mereka kesegaran dan haruman wangian segar epal yang berkekalan, dan keyakinan baharu mereka.”

Syampu CLEAR Superfresh Apple Sesuai Untuk Wanita Berhijab

Syampu CLEAR Superfresh Apple Baharu

Kami percaya kelemumur bukan sahaja boleh menjejaskan keyakinan wanita yang tidak berhijab, tetapi ia turut memberi kesan terhadap hijabista. Kami mahu pengguna berasa yakin dan cantik tidak kira di mana sahaja, kerana kulit kepala yang sihat dan rambut yang segar bolehmenjadikan mereka lebih ceria dan bertambah yakin. Parawanita,terutamanya hijabista haruslah menggunasyampu penjagaan kulit kepala yang baik supayamereka kekal kelihatan anggun bergaya sepanjang hari, terutamanya dalam keadaan cuaca panas yang biasa kita hadapi.

Diformulasikhas untukmemenuhi keperluan hijabista, CLEAR menawarkan penyelesaian untuk penjagaan kulit kepala serta kesegaran 3 kali ganda** -tanpa kelemumur*, tanpa minyak`, tanpa kegatalan, serta wangian epal segar yang berkekalan. Dengan CLEAR Superfresh Apple, anda boleh menggayakan rambut anda yang bersih dan segar dengan penuh keyakinan!” tambah Phoenix.

Buka Kotak CLEAR Superfresh Apple

Harga CLEAR Superfresh Apple

Sebotol Syampu CLEAR Superfresh Apple 340ml dijual pada harga RM19.50; dan varian terbaharu ini boleh didapati di semua pasar raya, pasar raya besar, farmasi utama, dan pengedar sah di seluruh negara.

www.clearparis.my
www.facebook.com/ClearMalaysia
www.instagram.com/clearmalaysia

23 comments on “Syampu CLEAR Superfresh Apple Baharu

  1. Mak Lin

    wah bestnya clear dah ada shampoo baru. mak memang guna shampoo clear ni yang ada menthol. sejuk je kulit kepala. nanti mak nak try yang ni pulak.

    Reply
  2. Abby Onety

    Abby sering pakai shampo merk Clear ini tp belum pernah pakai yang Superfresh Apple nih. Nanti Abby mau cuba pakai yang baru nih. Harum lah tuh ya kayak apple

    Reply
  3. Betty

    I also using it currently. Like the smell of fresh green apple. It helps to clear my Dandruff. Love the new flavour and it doesn’t dry out my hair.

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge