ORGANIQUE By Olinda Spring Kini Di Farmasi Guardian

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Farmasi Guardian. Assalammualaikum semua! Hari ni ruby ingin berkongsi tentang dua perkara. Satu, tentang produk ORGANIQUE by Olinda Spring dan kedua adalah promosi produk ini di farmasi Guardian. ORGANIQUE percaya bahawa Organic Skincare Ingredients adalah baik untuk kulit dan alam sekitar, tetapi ia tidak memberikan keberkesanan yang diharapkan oleh pengguna.

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Farmasi Guardian

ORGANIQUE berusaha untuk membangunkan formula yang menggabungkan bahan aktif sintetik yang sangat berkesan bersama-sama dengan bahan-bahan Organik, Semulajadi, dan Naturally Derived untuk pengguna dengan penyelesaian penjagaan kulit yang berkesan yang tidak berkompromi pada Kecekapan dan Keselamatan.

ORGANIQUE By Olinda Spring ORGANIQUE By Olinda Spring

Bagi anda yang ingin mencuba produk ORGANIQUE by Olinda Spring, anda boleh kunjungi farmasi Guardian di Mid Valley dan Sunway Pyramid. Jurujual rangkain ORGANIQUE bersedia untuk membantu anda mencari produk yang bersesuain dengan keadaan kulit wajah atau apa sahaja kebimbangan anda. Pasti ada solusi. Sepanjang 4 minggu ini, ORGANIQUE by Olinda Spring sedang mengadakan promosi potongan 30% di 2 cawangan farmasi Guardian. Berikut adalah lokasi dan tarikh sepanjang promosi.

  • 21 April – 22 April 2018 : Sunway Pyramid (dihadapan Nando’s)
  • 28 April – 29 April 2018 : Mid Valley – Tingkat LG
  • 5 May – 6 May 2018 : Mid Valley – Tingkat 1 (dihadapan Family Mart)
  • 12 May – 13 May 2018 : Sunway Pyramid (dihadapan Nando’s)

1) Weekend Bundle Deal (Up to 30% OFF)

Beli Rehydrate Foaming Cleanser & Rehydrate Balancing Toner ATAU Age Reverse Cleanser & Age Reverse Toning Essence dan anda akan dapat Sachet Pack PERCUMA. Terhad kepada 30 pelanggan pertama dan sementara stok masih ada!ORGANIQUE By Olinda Spring
2) Pembelian mana-mana produk ORGANIQUE by Olinda Spring bernilai RM 200 ke atas

Anda akan menerima 1 unit 30ml Rehydrate Cleanser + 1 unit cermin secara PERCUMA. Terhad kepada 50 pelanggan pertama dan sementara stok masih ada!

ORGANIQUE By Olinda Spring
3) Pembelian mana-mana produk ORGANIQUE by Olinda Spring bernilai RM 400 ke atas

Anda akan menerima 1 unit 3ml Rehydrate Eye Concentrate, 1 unit 30ml Rehydrate Cleanser & 1 unit Travelling Pouch secara PERCUMA. Terhad kepada 50 pelanggan pertama dan sementara stok masih ada!ORGANIQUE By Olinda Spring

Olinda Spring

Mt. Dandenong adalah Gunung Volkanik kuno dengan lebih dari 670 meter di atas paras laut dalam persekitaran yang murni semulajadi untuk berfungsi sebagai salah satu kawasan tadahan paling tulen untuk air tawar. Olinda, sebuah bandar di Mt. Dandenong terletak di akuifer Granit yang menawarkan bukan sahaja penapisan kepada air tulen semulajadi tetapi juga menyediakan mineral surih yang kaya (contohnya Zink, Tembaga, Besi, Mangan) yang dikenali untuk menggalakkan kesihatan yang baik dan sangat berfaedah kepada kulit.

ORGANIQUE By Olinda Spring

Olinda Spring Water diedarkan sebagai air minuman dan disukai oleh pengguna yang memberi perhatian khusus kepada air minuman semulajadi semulajadi yang tidak mengandungi kekotoran yang boleh menyebabkan kerengsaan. Olinda Spring Water disebut-sebut sebagai “Air Hidup” kerana ia terus berjalan melalui akuifer granit (bukan air bertakung) dan kandungan mineralnya sentiasa konsisten (tidak seperti akuifer lain yang mempunyai kandungan mineral yang berubah-ubah).

ORGANIQUE menggunakan 100% semulajadi Olinda Spring Water yang terkenal dan lebih daripada 95% bahan-bahan asli Australia adalah Asli atau Naturally Derived, seperti Organic Macadamia Nuts, Lily Extract, Quandong Nuts, Desert Lime. Produk-produk organik ini dihasilkan di kemudahan bertaraf dunia yang mematuhi Garis Panduan Amalan Pengilangan Baik (GMP) ISO 22716: 2007 dan Australian Certified Organic (ACO).

Rangkaian Produk ORGANIQUE By Olinda Spring

Rehydrate

ORGANIQUE By Olinda Spring

Age – Reverse

ORGANIQUE By Olinda SpringHand – Body

ORGANIQUE By Olinda Spring

Produk ini berasaskan air mineral Olinda Spring Water yang bagus untuk menggalakkan kesihatan yang baik dan sangat berfaedah kepada kulit. Malah tidak diuji pada haiwan. Cubalah sekarang!

www.organique-skincare.com.my
www.facebook.com/OrganiqueSkincareMY
www.instagram.com/organiqueskincaremy

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

24 thoughts on “ORGANIQUE By Olinda Spring Kini Di Farmasi Guardian

    nasa azman

    (May 14, 2018 - 2:28 pm)

    Sekali dah terpakai produk organik mesti takkan pakai bahan kimia lagi
    nasa azman´s last blog post ..Cara Semak Report CCRIS Online. Pinjaman Perumahan Mudah Lulus Jika Rekod Cantik! Wah, Senangnya!My Profile

    […] ruby ingin berkongsi idea dan promosi dari produk ORGANIQUE By Olinda Spring. Selain dari farmasi Guardian, anda boleh dapatkan produk ini di Lazada! Ya Lazada! Sekarang ada promosi bulan Mei bersempena […]

    JMR

    (May 4, 2018 - 4:13 pm)

    Baca ORGANIQUE, terus teringatkan bahan organik..lebih selamat..
    Macam-macam gak produk kecantikan yang Ruby share..patut lah cantik je 🙂
    JMR´s last blog post ..Cipta Peluang, Jana Pendapatan dengan e-Usahawan dan e-Rezeki. #YOUCANDUITMy Profile

    Nadia Johari

    (May 4, 2018 - 2:14 pm)

    air mineral Olinda Spring Water pertama kali dengar. Packaging comel je..emas-emas gitu. Mesti bagus untuk kulit ni, yela, kandungannya pun macam bagus..kalau nak tau bagus tak bagus kat kulit kenala cuba dulu kan..siapa awal tu bolehla dapat porch tu
    Nadia Johari´s last blog post ..PAKEJ FAMILY DAY MURAH DI AGROFARMSTAY MELAKA MEGA BONANZA 2018 KEMBALI LAGI!!My Profile

    Yana

    (May 4, 2018 - 1:03 pm)

    I honestly love products which are spring water based. It always gives some sort of refreshing feeling as well as nutrifying sense. If it was me, I would really go for the age-reverse range simply because i think its about time to start making sure the wrinkles do not appear…hhahahah and I will definitely put into my calendar, 12 May – just to make sure i dont miss out on the promotion.
    Yana´s last blog post ..b.liv O2 Bubbly Bright Is A Must Have Skincare ProductMy Profile

    Zayani Zulkiffli

    (May 4, 2018 - 11:30 am)

    Pernah baca good review pasal eye cream dia. Oka, tinggal Mid Valley dengan Sunway Pyramid je ni. Nak g usha harga dia lepas less jap.
    Zayani Zulkiffli´s last blog post ..Aspiro Business Service Centre Buka HQ di MalaysiaMy Profile

    TENGKUBUTANG

    (May 4, 2018 - 11:10 am)

    kalau namanya pun dah organique, mesti bahan-bahan yang terkandung dalamnya pun organik jugak kan.. bahan semulajadi yang tiada bahan kimia.. TB suka kalau skincare yang macam ni.. sesuai dengan kulti TB yang alergik ni..
    TENGKUBUTANG´s last blog post ..MAGIC JELLY BY LOVERA MALAYSIA YANG SANGAT BERMANFAAT UNTUK KULITMy Profile

    Ayu rafikah

    (May 4, 2018 - 9:04 am)

    Daripada nama tahu ianya berasaskan bahan2 organik. Ada banyak siri regim penjagaan muka di bawah label jenama ini ya. Blh dipertinbangkan untuk kegunaan pada masa akan datang
    Ayu rafikah´s last blog post ..Dapatkan Tudung Ariani Ekslusif Di GuardianMy Profile

    Lia Hasty

    (May 4, 2018 - 6:15 am)

    Wah nak try lah produk baru Organique ni sebab nampak menarik dan menyediakan pelbagai rangkaian produk wajah dan juga hand & body. Suka snagat bila dengar produk guna bahan semulajadi sebab was was dalam pemilihan produk takut x sesuai dengan kulit. Packaging product pun kemas dan nampak mewah.
    Lia Hasty´s last blog post ..Pesta Air Splashing Neon Party 2018 di M Mall, PenangMy Profile

    uzu

    (May 4, 2018 - 4:20 am)

    thanks for your info ! Selalu masuk watson dan gurdian.. memang masuk sebab nak cari skincare atau mekap.. Bila skincare dah habis stok, teringin juga nak cari skincare yang baru masuk kan mcm organique by olinda spring ni, cam best je kalau beli dengan promo yang ada tu ! Siap free cermin yang tak tahan tu heehe

    Syafiera Yamin

    (May 4, 2018 - 2:38 am)

    i should check this product out sebab memang dah tua tua ni prefer produk yang bebas nasty ingredients… harga dia not bad, hahaha mampu tengok je la.. tapi kalau bagus untuk kulit why not i figure out kan.. sekarang dah banyak brand yang titikberatkan keselamtan. untuk kulit dan kesihatan… thanks for sharing !

    ArylJe

    (May 3, 2018 - 11:23 pm)

    Wah ada new product.
    Kebanyakan produk sekarang pun they tend to go to organic dah. Best ni…
    Nanti kalau lelaki boleh pakai, aryl nak cuba. Hehe

    Ana Suhana

    (May 3, 2018 - 10:07 pm)

    Banyak juga produk Orlinda ni ye ruby. Packaging pun cantik-cantik. Bahan- bahan yang diguna pun organik dan kita nak pakai pun rasa selamat. Tapi kalau was-was boleh je tanya terus pada jurujual. Depa lebih arif kan. Tapi jauh lah pulak kalau nak beli. Huhu
    Ana Suhana´s last blog post ..RUMAWIP Rumah Mampu Milik Bagi Warga Wilayah PersekutuanMy Profile

    Mimi

    (May 3, 2018 - 9:41 pm)

    Bagus produk ORGANIQUE ni berasaskan air mineral. Tak adalah risau kalau nak pakai pada kulit wajah kan sebab bahan yang digunakan memang selamat digunakan. Harga pun sangat affordable sesuai dengan kualiti produk.
    Mimi´s last blog post ..Menangi Rumah Impian Anda dan Hadiah Bernilai Lebih RM1.5 Juta Sepanjang Kempen Cahaya Raya ShopeeMy Profile

    adianiez AIDA

    (May 3, 2018 - 7:22 pm)

    mcm aida pernah baca dan komen pasal organique ni, ruby.
    di blog yg lain. aida berkenan dgn word ‘organique’ tu.
    kreatif. a very good name. dia 100% natural. so nama tu amat menggambarkan produk nyer.
    bila ada di guardian, mudah la, ruby. guadian pun merata.
    ni boleh menarik pembeli mencuba dan terus pakai produk ni.
    adianiez AIDA´s last blog post ..Day 3 ::: Your Idea Of A Perfect First DateMy Profile

    Suria Amanda

    (May 3, 2018 - 6:09 pm)

    macam best je product organique ni Ruby, dah banyak product berasaskan bahan semulajadi muncul dipasaran kan..sebagai pengguna perlu bijak memilih dan pilih yg terbaik serta bersesuaian dengan kulit muka..nanti akak nak skodeng la apa yg best

    Bella Enveeus

    (May 3, 2018 - 5:41 pm)

    Best jugak produk ni, packaging kemas n nampak expensive. Dengan kulit Bella skrg ni, produk Rehydrate tu bagus lah, mungkin boleh bantu masalah dry skin ni.. Huhu
    Bella Enveeus´s last blog post ..Visit BigBang G-Dragon’s Cafe And More At YG Republique, Jeju Shinhwa WorldMy Profile

    Del Asyraf

    (May 3, 2018 - 5:30 pm)

    Bahan organik memang baik tu penjagaan kesihatan masing-masing. Dengan ada nya produk yang bagus ni mesti kita dapat elakkan penggunaan bahan kimia terutama pada kulit muka
    Del Asyraf´s last blog post ..Rahsia Kerabu MaggieMy Profile

    Cik puan Ena

    (May 3, 2018 - 5:27 pm)

    Wahh bab2 produk organik ni mmg ena suka. Packaging cantik btol.

      Cik puan Ena

      (May 4, 2018 - 11:25 am)

      Ena mmg suka sgt pegi guardian.senang nk cri produk selamat. Bab2 bahan organik ni mmg suka. Sgt pentingkan kualiti agar kulit sntiasa sihat n tjaga. Geram plak tgk packaging tu. Cantik. Wanita dgn kecantikan xbole dipisahkan.

    Betty

    (May 3, 2018 - 5:18 pm)

    The brand is new to me but Olinda packaging look nice. I interested to try the Age-reverse categories as is time to prevent ageing to form up. I like they use organic and natural ingredients. Will take a look at nearest Guardian.

    Wawa Ashihara

    (May 3, 2018 - 5:06 pm)

    Wahh. Produk baru ke ni k.ruby? Kat tempat lain Guardians lain ada tak? Ke just 2 tempat tu sahaja? Kita suka dgn produk yg punyai bhn organik.. Dan antara produk yg menarik hati kita adalah volkanik… Hehe.
    Wawa Ashihara´s last blog post ..Dapatkan Jam Bercorak Edisi Jepun Di BeliSpree!My Profile

    Mama Hakim

    (May 3, 2018 - 3:02 pm)

    Assalamualaikum, Mama singgah blog walking di petang khamis. Semoga sis ruby. Pakai produk organik setiap hari lebih selamat kan
    Mama Hakim´s last blog post ..Ubat kencing manis tradisional? Bagusnya Petua! Ini 10 Herba untuk kawal gulaMy Profile

    Ibu Zaid

    (April 30, 2018 - 7:03 pm)

    Besar betul promosi skincare ni kan. Usaha sungguh sungguh nak berjaya kan. Dah masuk farmasi
    Ibu Zaid´s last blog post ..Makan Sedap Di KL? Aduh Laparnya! Ini 10 Tempat Best di Kuala LumpurMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.