ORGANIQUE By Olinda Spring Kini Di Farmasi Guardian

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Farmasi Guardian. Assalammualaikum semua! Hari ni ruby ingin berkongsi tentang dua perkara. Satu, tentang produk ORGANIQUE by Olinda Spring dan kedua adalah promosi produk ini di farmasi Guardian. ORGANIQUE percaya bahawa Organic Skincare Ingredients adalah baik untuk kulit dan alam sekitar, tetapi ia tidak memberikan keberkesanan yang diharapkan oleh pengguna.

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Farmasi Guardian

ORGANIQUE berusaha untuk membangunkan formula yang menggabungkan bahan aktif sintetik yang sangat berkesan bersama-sama dengan bahan-bahan Organik, Semulajadi, dan Naturally Derived untuk pengguna dengan penyelesaian penjagaan kulit yang berkesan yang tidak berkompromi pada Kecekapan dan Keselamatan.

ORGANIQUE By Olinda Spring ORGANIQUE By Olinda Spring

Bagi anda yang ingin mencuba produk ORGANIQUE by Olinda Spring, anda boleh kunjungi farmasi Guardian di Mid Valley dan Sunway Pyramid. Jurujual rangkain ORGANIQUE bersedia untuk membantu anda mencari produk yang bersesuain dengan keadaan kulit wajah atau apa sahaja kebimbangan anda. Pasti ada solusi. Sepanjang 4 minggu ini, ORGANIQUE by Olinda Spring sedang mengadakan promosi potongan 30% di 2 cawangan farmasi Guardian. Berikut adalah lokasi dan tarikh sepanjang promosi.

  • 21 April – 22 April 2018 : Sunway Pyramid (dihadapan Nando’s)
  • 28 April – 29 April 2018 : Mid Valley – Tingkat LG
  • 5 May – 6 May 2018 : Mid Valley – Tingkat 1 (dihadapan Family Mart)
  • 12 May – 13 May 2018 : Sunway Pyramid (dihadapan Nando’s)

1) Weekend Bundle Deal (Up to 30% OFF)

Beli Rehydrate Foaming Cleanser & Rehydrate Balancing Toner ATAU Age Reverse Cleanser & Age Reverse Toning Essence dan anda akan dapat Sachet Pack PERCUMA. Terhad kepada 30 pelanggan pertama dan sementara stok masih ada!ORGANIQUE By Olinda Spring
2) Pembelian mana-mana produk ORGANIQUE by Olinda Spring bernilai RM 200 ke atas

Anda akan menerima 1 unit 30ml Rehydrate Cleanser + 1 unit cermin secara PERCUMA. Terhad kepada 50 pelanggan pertama dan sementara stok masih ada!

ORGANIQUE By Olinda Spring
3) Pembelian mana-mana produk ORGANIQUE by Olinda Spring bernilai RM 400 ke atas

Anda akan menerima 1 unit 3ml Rehydrate Eye Concentrate, 1 unit 30ml Rehydrate Cleanser & 1 unit Travelling Pouch secara PERCUMA. Terhad kepada 50 pelanggan pertama dan sementara stok masih ada!ORGANIQUE By Olinda Spring

Olinda Spring

Mt. Dandenong adalah Gunung Volkanik kuno dengan lebih dari 670 meter di atas paras laut dalam persekitaran yang murni semulajadi untuk berfungsi sebagai salah satu kawasan tadahan paling tulen untuk air tawar. Olinda, sebuah bandar di Mt. Dandenong terletak di akuifer Granit yang menawarkan bukan sahaja penapisan kepada air tulen semulajadi tetapi juga menyediakan mineral surih yang kaya (contohnya Zink, Tembaga, Besi, Mangan) yang dikenali untuk menggalakkan kesihatan yang baik dan sangat berfaedah kepada kulit.

ORGANIQUE By Olinda Spring

Olinda Spring Water diedarkan sebagai air minuman dan disukai oleh pengguna yang memberi perhatian khusus kepada air minuman semulajadi semulajadi yang tidak mengandungi kekotoran yang boleh menyebabkan kerengsaan. Olinda Spring Water disebut-sebut sebagai “Air Hidup” kerana ia terus berjalan melalui akuifer granit (bukan air bertakung) dan kandungan mineralnya sentiasa konsisten (tidak seperti akuifer lain yang mempunyai kandungan mineral yang berubah-ubah).

ORGANIQUE menggunakan 100% semulajadi Olinda Spring Water yang terkenal dan lebih daripada 95% bahan-bahan asli Australia adalah Asli atau Naturally Derived, seperti Organic Macadamia Nuts, Lily Extract, Quandong Nuts, Desert Lime. Produk-produk organik ini dihasilkan di kemudahan bertaraf dunia yang mematuhi Garis Panduan Amalan Pengilangan Baik (GMP) ISO 22716: 2007 dan Australian Certified Organic (ACO).

Rangkaian Produk ORGANIQUE By Olinda Spring

Rehydrate

ORGANIQUE By Olinda Spring

Age – Reverse

ORGANIQUE By Olinda SpringHand – Body

ORGANIQUE By Olinda Spring

Produk ini berasaskan air mineral Olinda Spring Water yang bagus untuk menggalakkan kesihatan yang baik dan sangat berfaedah kepada kulit. Malah tidak diuji pada haiwan. Cubalah sekarang!

www.organique-skincare.com.my
www.facebook.com/OrganiqueSkincareMY
www.instagram.com/organiqueskincaremy

24 comments on “ORGANIQUE By Olinda Spring Kini Di Farmasi Guardian

  1. Pingback: Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu - RUBY - Malaysia Lifestyle Blogger

  2. Yana

    I honestly love products which are spring water based. It always gives some sort of refreshing feeling as well as nutrifying sense. If it was me, I would really go for the age-reverse range simply because i think its about time to start making sure the wrinkles do not appear…hhahahah and I will definitely put into my calendar, 12 May – just to make sure i dont miss out on the promotion.
    Yana´s last blog post ..b.liv O2 Bubbly Bright Is A Must Have Skincare ProductMy Profile

    Reply
  3. uzu

    thanks for your info ! Selalu masuk watson dan gurdian.. memang masuk sebab nak cari skincare atau mekap.. Bila skincare dah habis stok, teringin juga nak cari skincare yang baru masuk kan mcm organique by olinda spring ni, cam best je kalau beli dengan promo yang ada tu ! Siap free cermin yang tak tahan tu heehe

    Reply
  4. Syafiera Yamin

    i should check this product out sebab memang dah tua tua ni prefer produk yang bebas nasty ingredients… harga dia not bad, hahaha mampu tengok je la.. tapi kalau bagus untuk kulit why not i figure out kan.. sekarang dah banyak brand yang titikberatkan keselamtan. untuk kulit dan kesihatan… thanks for sharing !

    Reply
  5. ArylJe

    Wah ada new product.
    Kebanyakan produk sekarang pun they tend to go to organic dah. Best ni…
    Nanti kalau lelaki boleh pakai, aryl nak cuba. Hehe

    Reply
  6. adianiez AIDA

    mcm aida pernah baca dan komen pasal organique ni, ruby.
    di blog yg lain. aida berkenan dgn word ‘organique’ tu.
    kreatif. a very good name. dia 100% natural. so nama tu amat menggambarkan produk nyer.
    bila ada di guardian, mudah la, ruby. guadian pun merata.
    ni boleh menarik pembeli mencuba dan terus pakai produk ni.
    adianiez AIDA´s last blog post ..Day 3 ::: Your Idea Of A Perfect First DateMy Profile

    Reply
  7. Suria Amanda

    macam best je product organique ni Ruby, dah banyak product berasaskan bahan semulajadi muncul dipasaran kan..sebagai pengguna perlu bijak memilih dan pilih yg terbaik serta bersesuaian dengan kulit muka..nanti akak nak skodeng la apa yg best

    Reply
    1. Cik puan Ena

      Ena mmg suka sgt pegi guardian.senang nk cri produk selamat. Bab2 bahan organik ni mmg suka. Sgt pentingkan kualiti agar kulit sntiasa sihat n tjaga. Geram plak tgk packaging tu. Cantik. Wanita dgn kecantikan xbole dipisahkan.

      Reply
  8. Betty

    The brand is new to me but Olinda packaging look nice. I interested to try the Age-reverse categories as is time to prevent ageing to form up. I like they use organic and natural ingredients. Will take a look at nearest Guardian.

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge