Marvel Spiderman PS4

Marvel Spiderman PS4

Marvel Spiderman PS4. Cuti panjang 4 hari dengan anak-anak layan main game Marvel Spiderman, Adam dan Alif memang minat dengan superhero ni. Hari-hari kalau boleh nak pakai baju Spiderman dia tu.

Marvel Spiderman PS4

Spiderman kali ini di buat oleh Insomniac Games yang terkenal dengan video game Ratchet& Clank,  gameplay untuk Spiderman adalah “action/adventure” yang mempunyai peta bandar New York. Ianya mempunyai sistem kombat yang menarik, super dan pantas reflek seperti Spiderman di dalam filem. Di samping mempunyai gajet yang menarik segala yang ada di sekeliling boleh digunakan sebagai senjata untuk membanteras jenayah di bandar New york.

Untuk memberikan kepelbagaian dalam “quest” Spiderman, banyak mini game yang berselerak di serata bandar new york di samping ada “event” tiba-tiba seperti kemalangan, rompakan dan musuh Spiderman yang lain.

Kisah kali ini mengenai Peter Parker yang berumur 23 tahun dan menjadi pelatih di makmal Otto. Peter telah menjadi Spiderman selama 8 tahun dan menjadi penjaga bagi bandar New York sementara Mary Jane telah menjadi wartawan di Daily Bugle.

Insomniac Game telah membuat game Spiderman ini dengan baik, jalan cerita yang menarik, kombo lawan yang hebat, pantas dan mempunyai banyak baju Spiderman yang unik dan gajet-gajet hebat Spiderman. Baru beberapa jam sahaja main Spiderman, keterujaan untuk menghabiskan misinya memang “first class”. Perkembangan yang menarik antar karektor, grafik yang mantap, kombat yang “awesome”, gajet yang best dan paling banyak baju Spiderman dari koleksi kartun dan komik Spiderman termasuk baju dari Avenger “Infinity War”. Anak-anak pun teruja bila tengok koleksi baju dan tidak sabar nak mencubanya.

Bagi Ruby, Spiderman memberikan berita gembira buat peminat Spiderman dan para “gamer”. Ianya game yang perlu ada dan adalah hak eklusif buat PS4 sahaja. Ruby bagi rating 8/10 walaupun yang baru bermain 25% dan tidak sabar untuk habiskannya. Terbaik Insomniac game.

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 thoughts on “Marvel Spiderman PS4

    nikkhazami

    (September 20, 2018 - 11:30 am)

    game ni antara game ps4 yg dapat rating tinggi. kaki gamers memang layan benda ni. kalau tgk pada gameplay di youtube, memang nampak bagus, dan berkualiti
    nikkhazami´s last blog post ..Cara Daftar iFlixMy Profile

    Azwan

    (September 13, 2018 - 8:02 am)

    Peminat Marvel dan gamers amnya pasti ada game ni dalam list mereka. Graphic memang cun, gameplay pun tak bosan dan boleh dikatakan mencabar.
    Azwan´s last blog post ..Arkitek Jalanan: Dari kacamata pembaca.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.