Gabungan Hebat Nature’s Bounty Dan Freeman Beauty Bare Foot

| |

Gabungan Hebat Nature’s Bounty Dan Freeman Beauty Bare Foot. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby nak berkongsi pengalaman menggunakan produk Freeman Beauty Bare Foot. Bukan guna sendiri tau, tapi dimanjakan oleh POSH Nail Spa TTDI pula tu. Hahaha. Syok kan. Selain itu ruby amalkan Nature’s Bounty Hair, Skin & Nails Gummies. Jadi, rutin penjagaan kecantikan dah lengkap la kan. Rambut, kulit dan kuku dah kuat. Kemudian guna pula Bare Foot untuk jaga kulit kaki kita. Sambil sapu tu, automatik akan melalui kuku kita kan. Oleh kerana itu, Ruby juga berkesempatan melakukan manicure dan pedicure. Hahaha.

Gabungan Hebat Nature’s Bounty Dan Freeman Beauty Bare Foot

Sebagai seorang wanita yang super sibuk seperti Ruby, kalau dapat sebulan sekali ke spa pun sah bersyukur. Tapi, jangan la ke spa masa badan dah sakit-sakit. Kita kena sentiasa jaga diri dengan mengambil vitamin, jaga kebersihan diri dan positif minda. Tahu tak, apabila anda amalkan 2 biji Nature’s Bounty Hair, Skin & Nails Gummies sudah memberi anda seri yang luar biasa. Tambahan pula jenis Gummies seperti ini sangat unik. Kita tidak mengambil pil macam vitamin lain. Gummies lagi mudah di amalkan. Kunyah-kunyah sahaja. Jika anda sejenis yang suka mengunyah, makan Gummies ni. Tidak menggemukkan. Hahaha.

Gabungan Hebat Nature’s Bounty Dan Freeman Beauty Bare Foot Gabungan Hebat Nature’s Bounty Dan Freeman Beauty Bare Foot

Rawatan Freeman Beauty menggunakan Bare Foot sangat best, kaki ruby lembut dan bersih. Paling best bila kaki diurut. Hehehe. Terima kasih Bella untuk servis medi pedi bersama Bare Foot ya. Hehe

Nature’s Bounty Gummies

Nature’s Bounty memperkenalkan Gummies yang mengandungi Biotin dan Collagen dengan rasa beri campuran yang memberi manfaat vitamin ke tahap yang baru dengan mencipta sistem penghantaran yang unik selain pil tradisional untuk golongan muda, aktif dan bergaya dengan rasa hebat. Anda boleh amalkan bila-bila masa!

Nature’s Bounty® Hair, Skin & Nails Gummies memberikan vitamin yang anda perlukan seperti zink, vitamin C dan E, biotin, kolagen dan mineral yang diperlukan untuk rambut yang kuat, mencerahkan kulit dan kuku yang sihat. Gummies ini bebas dari gluten, pewarna buatan dan perasa tambahan.

Harga Nature’s Bounty Hair, Skin & Nails Gummies

Gabungan Hebat Nature’s Bounty Dan Freeman Beauty Bare Foot

Harga Pengenalan : RM68
Harga Biasa : RM89.90

Freeman Beauty Bare Foot

Freeman Beauty baru-baru ini melancarkan Bare Foot di Watsons Malaysia, satu garis rutin di rumah untuk memanjakan diri untuk kaki yang sempurna. Dirumuskan untuk keperluan jari kaki, sol dan tumit, dari patch kering hingga kalus dan kulit retak. Rejimen ini adalah kemudahan anda dan ia dibuat lebih bahagia dengan inspirasi wangian spa seperti: Peppermint & Plum, Lime & Coconut, dan Marula Oil & Cocoa Butter. Bare Foot terdapat dalam pelbagai variasi seperti losyen kaki, scrub kaki, krim kaki, balsem kaki, mentega, penjagaan semalaman & rawatan kaki. Produk ini bebas dari bahan kimia yang merbahaya!

Gabungan Hebat Nature’s Bounty Dan Freeman Beauty Bare Foot

Freeman Beauty ditubuhkan pada tahun 1976 di Los Angeles pada misi untuk menghasilkan produk kecantikan, inspirasi, keseronokan dan kecantikan khusus kepada pelanggan generasi muda!

Senarai Produk & Harga Freeman Beauty Bare Foot

  • Peppermint & Plum – Foot Scrub RM22.90
    • Keluarkan kulit kering kasar pada sol dan tumit dengan kombinasi Pumice, Walnut Shell and Sugar. Bahan-bahan semulajadi Peppermint dan Plum membersihkan, sementara Tea Tree Oil memberikan keselesaan yang menenangkan untuk kaki letih.
  • Peppermint & Plum – Hydrating Foot Losyen RM22.90
    • Losyen menyegarkan dengan bahan semulajadi Peppermint dan Plum sambil melicinkan kulit kering dengan Tea Tree Oil memberikan keselesaan yang menenangkan untuk kaki letih.
  • Peppermint & Plum Shea Butter – Softening Foot Balm RM22.90
    • Balsem yang kaya dengan Shea Butter, Peppermint Oil and Plum Extract melegakan dan melembabkan kulit kering dan tumit. Tea Tree Oil memberikan keselesaan yang menenangkan untuk kaki letih.
  • Lime + Coconut Butter Cream – Nourishing Foot Butter RM22.90
    • Bahan asas seperti mentega akan memberikan kaki anda berkhasiat menyerap krim Kelapa dan Shea Butter untuk kesan yang mendalam. Ekstrak Limau membantu untuk menghasilkan semula kulit yang kasar.
  • Lavender & Mint Foot – Soothing Foot Cream RM22.90
    • Krim kaki yang menenangkan ini melembapkan dan melegakan kaki letih manakala bau Lavender segar dan mint menyediakan aromaterapi yang mengagumkan.
  • Marula Oil & Cocoa Butter Overnight Treatment RM22.90
    • Minyak Marula dan Minyak Koko yang berkhasiat bekerjasama untuk melembutkan kaki semasa anda tidur. Rawatan kaki ultra-kaya, memanjakan ini sangat melembapkan untuk menyembuhkan kering, mengelupas, kasar dan letih.
  • Neem Oil & Shea Butter – Cracked Heels Treatment RM26.90
    • Menyuburkan dan menenangkan tumit retak kasar, kering dengan bantuan Neem Oil, Shea Butter dan Rosemary Oil. Licin ke atas tumit untuk membaiki dan memperbaharui kulit.

www.instagram.com/naturesbountymy
www.instagram.com/freemanbeautymy

Previous

KEMAS Anjur Acara Open Day Untuk Kesedaran Pelbagai Program Kemajuan Masyarakat Telah Disediakan

Shopee Super Brand Day Bersama Tohtonku Sdn Bhd

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.