Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants

| |

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants. Assalamualaikum semua! Teng ne net, teng ne net. Hehehe. Comel kan lagu tema SpongeBob SquarePants. Ruby masih ingat lagi menonton kartun ini semasa masih di sekolah. Tiap petang, mesti tonton kartun ni walau diulang banyak kali. Dari karakter span kuning, rumah nanas, kawan pula dengan tapak sulaiman, ada kedai burger dalam laut dan suara mereka yang comel membuatkan kita suka dengan situasi yang dihadapi oleh SpongeBob SquarePants dan rakan-rakan. Semangat setia kawan itu paling mahal dalam kartun ini.

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants

Dua rakan baik yang disayangi, SpongeBob Squarepants dan rakan baiknya Patrick Star akan bersama peminat mereka di Malaysia untuk meraikan bulan suci Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri di daratan buat kali pertama di WCT Malls!

Bertemakan ‘Seronoknya Raya’, kemunculan istimewa SpongeBob SquarePants dan Patrick Star pasti menceriakan lagi suasana Paradigm Mall Petaling Jaya (Paradigm PJ), Paradigm Mall Johor Bahru (Paradigm JB) dan [email protected]

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants 1

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants 2

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants 3

Sempena ulang tahun SpongeBob SquarePants yang ke-20, ruang legar WCT Malls akan dihiasi menjadi dunia magis bawah laut yang akan memeriahkan lagi musim cuti peminat setia mereka. Selain dapat bersama mereka, peminat, keluarga dan kanak-kanak di seluruh dunia juga dapat beramah mesra dan bersua muka semasa sesi bergambar dengan SpongeBob SquarePants dan
sahabat baiknya, Patrick Star.

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants 4

“Kami teruja dapat menjemput SpongeBob SquarePants dan Patrick Star ke WCT Malls untuk menyambut Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri pertama mereka dengan peminat-peminat di Malaysia. Dengan karakter yang sentiasa optimis dan ceria, SpongeBob SquarePants dan sahabat baiknya Patrick Star pasti akan memeriahkan suasana dan menceriakan semua yang menyertai aktiviti ‘Seronoknya Raya’ di WCT Malls. Secara tidak langsung dapat mengeratkan silaturahim antara ahli keluarga, saudara dan sahabat baik,” kata Cik Selena Chua, Ketua Pegawai Eksekutif Pengurusan WCT Malls.

Seronoknya Raya

Apa yang memeriahkan lagi ‘Seronoknya Raya’ adalah WCT Malls akan dihiasi dengan rumah nenas bawah laut yang terkenal, jualan cenderahati unik termasuk koleksi patung budaya pop edisi terhad, barangan antik dan baharu, mainan mewah, belon SpongeBob SquarePants terbesar dan banyak lagi!

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants 5

Tambah Chua, “Untuk menyebarkan sinar harapan dan kegembiraan bagi komuniti yang memerlukan pada bulan suci ini, Paradigm Mall PJ akan menganjurkan dua program amal #SeronoknyaMenolong iaitu ‘A Library of Hope’, sumbangan bagi kanak-kanak yang kurang bernasib baik dan ‘Denim Donation Drive’ bagi membantu ibu-ibu tunggal. Program amal yang dianjurkan adalah untuk meneruskan inisiatif tanggungjawab sosial korporat WCT Malls bagi menyumbang dan memperbaiki kehidupan penduduk setempat.”

A Library of Hope

Program ‘A Library of Hope’ Para pengunjung Paradigm Mall PJ digalakkan untuk sama-sama berkongsi dan menyumbang buku-buku baharu atau terpakai, buku teks, buku rujukan, buku pendidikan dan sebagainya dalam apa jua bahasa bagi kegunaan pelajar sekolah rendah dan juga menengah. Buku-buku boleh diletakkan di kotak sumbangan di Tingkat CC bermula 10 Mei – 9 Jun 2019. Semua buku yang dikumpul akan diserahkan kepada anak-anak yatim di Rumah Anak Yatim Sungai Buaya, Banting.

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants 6

Denim Donation Drive

Dalam usaha memperkasakan ibu tunggal dan kurang bernasib baik di Suri Lifestyle dengan menyediakan peluang pendapatan dan kemahiran hidup seperti menjahit, Paradigm Mall menggesa pengunjung menyumbang denim baharu atau terpakai yang akan diubahsuai menjadi produk kraftangan yang unik. Pengunjung boleh menyumbangkan apa jua jenis denim baharu mehupun terpakai di kotak sumbangan di tingkat CC bermula 10 Mei hingga 9 Jun 2019.

Catat Malaysian Book of Records bagi Belon Karakter Kartun Terbesar

Pengunjung Paradigm Mall JB berpeluang menyaksikan belon SpongeBob SquarePants terbesar, dengan ketinggian 11 meter dan selebar 6 meter. Selain itu, terdapat juga 20 patung SpongeBob SquarePants bersaiz sebenar dan pengunjung boleh bergambar untuk disimpan sebagai kenangan dalam media sosial mereka. Paradigm Mall JB turut meraikan kejayaan mencatat
Malaysian Book of Records bagi belon karakter terbesar di Malaysia.

Berbelanja Di WCT Malls Dan Berpeluang Meet & Greet SpongeBob SquarePants 7

Ayuh kunjungi WCT Malls: Paradigm Mall di Petaling Jaya dan Johor Bahru dan [email protected] untuk meraikan Ramadan dan Raya yang bermakna dan penuh dengan keceriaan!

Mengenai WCT Malls Management Sdn Bhd

WCT Malls Management Sdn Bhd, anak syarikat WCT Holdings Berhad, ditubuhkan pada 2015 untuk menguruskan pusat beli-belah di bawah Kumpulan WCT seperti Paradigm Mall Petaling Jaya; Paradigm Mall Johor Bahru, pusat beli-belah lapangan terbang [email protected], dan Subang Skypark. WCT Holdings Berhad disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia Securities Berhad.

Untuk maklumat mengenai aktiviti dan promosi, kunjungi laman web dan platform media sosial di bawah:

Laman Web Paradigm Mall PJ: www.paradigmmall.com.my
Paradigm Mall JB: www.paradigmall.com.my/jb
[email protected]: www.gatewayklia2.com.my

Facebook:
Paradigm Mall PJ: https://www.facebook.com/ParadigmPJ/
Paradigm Mall JB: https://www.facebook.com/ParadigmJB
[email protected]: https://www.facebook.com/gatewayklia2/

Instagram:
Paradigm Mall PJ: https://www.instagram.com/paradigmpj/
Paradigm Mall JB: https://www.instagram.com/paradigm.jb/
[email protected]: https://www.instagram.com/gatewayklia2/

Previous

STARVENDORS Mega Raya Fest 2019 72 Jam Tanpa Henti Bermula 24 – 27 Mei 2019

Tanggunjawab Sosial Korporat Malik Streams Menceriakan Kanak-Kanak Yang Kurang Bernasib Baik

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.