KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish. Assalammualaikum semua! Ruby berkesempatan ke acara pelancaran rangkaian produk KOSÉ Cosmeport. Walaupun jenama KOSÉ telah dikenali dengan rangkaian produk eksklusifnya, kali ini Ruby dapat mengenali produk yang hebat tetapi di jual di farmasi-farmasi berdekatan anda! Mudah didapati, produk berkualiti dan efektif kepada semua jenis kulit. Jom kenali rangkaian KOSÉ Cosmeport.

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kosé Cosmeport adalah syarikat penjagaan peribadi multinasional yang menghasilkan dan menjual kosmetik, penjagaan kulit dan peralatan mandian seperti topeng muka; mencuci muka, pelindung matahari, syampu dan perapi. Kosé Cosmeport diasaskan pada tahun 1988 oleh Kosé Corporation dari Tokyo, Jepun yang mensasarkan pengguna kelas menengah dengan produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.

Teeni Enterprise Sdn Bhd sebagai pengedar dengan bangga mempersembahkan Kosé Cosmeport untuk pengguna di Malaysia. Terdapat 4 jenama di Kosé Cosmeport yang termasuk Clear Tum, Softymo untuk pelbagai penjagaan kulit; Je L’aime dan Salon Style untuk pelbagai penjagaan rambut.

Koleksi Topeng Wajah Lengkap CLEAR TURN

Pertama sekali, Clear Turn – Jenama jualan No 1 dalam kategori topeng wajah selama lapan tahun berturut-turut menjadi pilihan pengguna. Ia mengandungi ramuan kecantikkan yang mencukupi untuk masalah kulit yang berbeza. Terdapat pelbagai jenis topeng wajah ke topeng khusus untuk mata dan mulut. Ia juga merupakan topeng penggunaan harian yang dapat menyediakan rawatan penjagaan intensif untuk penggunaan hanya lima hingga sepuluh minit. Hebatkan?

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Penjagaan Wajah Softymo

Seterusnya, Softymo menawarkan dalam pelbagai jenis barisan penjagaan khusus untuk kepelbagaian isu kulit, sensasi yang menyenangkan, dan mencantikkan. Ia untuk memenuhi keperluan kulit wajah anda. Pembersih yang terkenal datang dalam pelbagai bahan berasaskan produk yang berbeza termasuk pembersih untuk kawasan tertentu.

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kose Cosmeport Softymo Cleansing Foam White 190g RM 39.90

Pencuci wajah laris ini memberi wajah anda bersih dari sisa mekap dan kekotoran. Ia adalah pencuci wajah paling laris dijual di dunia.

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kose Cosmeport Softymo Cleansing Foam Hyaluronic Acid 190g RM 39.90

Membersihkan sisa mekap, kotoran dan membersihkan liang-liang pori. Hyaluronik Acid menyimpan kelembapan di bawah kulit. Tiada pewangi dan pewarna tambahan!

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kose Cosmeport Softymo Cleansing Foam Collagen 190g RM 39.90

Membersihkan solekan dan kekotoran di liang-liang pori, lembut menghilangkan sel-sel kulit mati dan sebum yang berlebihan pada kulit. Ia dirumuskan dengan kolagen dan “Moisture Veil” untuk melindungi kulit daripada kekeringan.

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kawalan Selaran Matahari SUNCUT

Selama 7 tahun berturut-turut, Suncut telah menjadi jenama nombor 1 Jepun, dan kini mereka menawarkan lebih banyak variasi dalam pelbagai produk pelindung matahari mereka! Dari gel UV ke susu, intipati atau semburan perlindungan matahari. Sangat laris dan anda boleh melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya di bawah matahari.

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kose Cosmeport Suncut UV Essence Super Waterproof 60g RM 59.90

Pelembap kekal dengan peluh kering dan kalis air. Pengurangan UV Ultimate! SPF50 PA +++. Intipati utama ini berpanjangan dengan peluh, air, sebum, dan geseran, sementara faktor perlindungan UV maksimum menawarkan perlindungan yang lebih luas daripada sinaran UVA dan UVB. Menghalang kedut dan garis halus yang disebabkan oleh pendedahan kepada matahari. Malah boleh digunakan secara langsung pada kulit basah selepas berpeluh atau berenang di lautan atau kolam.

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kose Cosmeport Suncut UV Milk Super Waterproof 60ml RM 59.90

Sehalus sutera dan tidak melekat, dengan kalis peluh dan air yang luar biasa! SPF50 PA +++. Perlindungan UV maksimum menghalang sinaran UV selama beberapa jam. Pelindung matahari yang halus untuk digunakan di lautan atau kolam yang terdapat dalam dua lapisan.

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Kose Cosmeport Suncut UV Spray Super Waterproof 90g RM 69.90

Perlindungan dari sinar UV & UVB jenis semburan. SPF50 PA +++. Melindungi kulit anda daripada selaran matahari.

#28DaysChallenge Babyish

KOSE Cosmeport sedang mengadakan cabaran 28 hari untuk anda mendapat wajah semulus kulit bayi. Caranya mudah sahaja!

Babyish ni ada 3 jenis. Korang suka mencerahkan? melembabkan? atau menganjalkan?

  1. Kose Cosmeport Clear Turn Babyish White Mask
  2. Kose Cosmeport Clear Turn Babyish Moisturizing Lustrous Mask
  3. Kose Cosmeport Clear Turn Babyish Moisturizing MaskSatu paket ada 7, lepas ambil sheet mask, boleh ziplock bungkusan tu dan simpan. Hebatkan? Jom register di http://bit.ly/2z5TvDO sebelum 30 September 2019. 200 peserta diperlukan! Good luck korang!

KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish

Produk Kosé Cosmeport yang terpilih hanya boleh didapati dalam Guardian, Watsons, Wellness, Aeon, dan PlayUp Advance yang terpilih. Selain itu, pembelian dalam talian boleh didapati di HERMO. Tinggal untuk lebih banyak produk dan lokasi!

www.kosecosmeport.co.jp/en

www.facebook.com/kosecosmeportmalaysia

www.instagram.com/kosecosmeportmy

11 thoughts on “KOSÉ Cosmeport Lancar Rangkaian Produk Terkini & #28DaysChallenge Babyish”

  1. Hari tu dah dapat dahh mask kose bagi. terkejut tiba-tiba sampai rumah. baru ingat kak ruby pernah share link yg isi untuk join challenge ni. mask dia besttttt gebu empuk. before buka pun dah best tekan-tekan hahaha.

    I sukaaaa! masuk peti sejuk lagi best. Best produk kose cosmeport ni rupanya. Selama ni buat endah je kan. Hahaha.

  2. Comelnya branding dia – babyish. Meaning akan dapat kulit sehalus bayi la kan kalau pakai.
    Packaging dia simple and comel – I approved. Gitew.
    Nampak cam ada contest tu – nak try nasib la

  3. WAHHH KALAU GUNA PRODUK NI BOLEH DAPAT WAJAH MACAM BAYI KER HEHEHE KALAU BETUL LAH KITA NAK JUGA JADI AWET MUDA WAKAKAKAKA. TAPI TENGOK PRODUK BAGUS DAN JUGA MEYAKINKAN UNTUK DICUBA YANG PENTING SELAMAT DAN JUGA ADA KKM UNTUK MALAYSIA…

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.