ARCHIVES

Resepi Sup Sayur

Resepi Sup Sayur!! Hari ni menu diet yg murah dan berkhasiat dan jimat masa iaitu sup sayur! Saya memang nak turunkan berat badan. Hehe.. Dengan result 74kg baru2 ni dah…

Filem Solomon Kane

.Filem Solomon Kane Movie Poster. .Solomon Kane Movie Trailer. Solomon Kane is a film directed by Michael J. Bassett based on the pulp magazine character Solomon Kane created in 1928…

Filem AVATAR

Warggh so tired.. Just now im watching AVATAR at TGV One Utama with other Nuffnanggers.. I wanna shared some story with u all.. Before we (me and with my girl…

Permainan Tukar Hadiah

Permainan Tukar Hadiah?? Tadi masa kat tempat keje aku, bebudak office sibuk balut hadiah and prepare home made card.. Atau pun dikenali sebagai recycle kad.. haha.. Mereka ambil kad yang…

Adat Majlis Berkhatan

Setelah sampai pagi td.. rupa-rupanya rabiatul sambung tido kat rumah tok.. Hahaha.. Jam 8.30 pg macam tu rabiatul bangun.. Yang lelain masih lagi tido.. .candid.. jangan marah ha. .ni pun…