AmLife Memperlihatkan Peranan Baru Sebagai Pakar Tidur Sempena Hari Tidur Sedunia 2019

AmLife Memperlihatkan Peranan Baru Sebagai Pakar Tidur Sempena Hari Tidur Sedunia 2019. Assalammualaikum semua, baru-baru ini ruby berkesempatan menghadiri pelancaran tilam dan selimut hebat dari AmLife. Kini anda boleh dapatkan tilam dan selimut ini dan ia tersedia di rumah! Kebiasaannya selimut dan tilam ini terdapat di Spa yang mahal dan hanya 1 jam je anda […]

Barangan Eksklusif Doraemon Kini Di Gateway@KLIA2

Barangan Eksklusif Doraemon Kini Di Gateway@KLIA2. Assalammualaikum semua. Tahu tak bermula 7 March hingga 28 April 2019 anda boleh dapatkan barangan Doraemon di Gateway@KLIA2? Lebih dari 300 jenis barangan esklusif dijual disini. Lokasi joalan adalah di belakang KLIA Ekspress sahaja. Ruby sempat membeli pakaian untuk anak-anak ruby, bantal travel, coaster comel, tshirt dan beg fail. […]

Seluruh Badan Bertenaga Selepas Coffee Drainage Therapy dari Beauty & Co

Seluruh Badan Bertenaga Selepas Coffee Drainage Therapy dari Beauty & Co.

Seluruh Badan Bertenaga Selepas Coffee Drainage Therapy dari Beauty & Co. Assalammualaikum semua! Ruby sudah lama save draf satu penulisan tentang pengalaman berurut dan terapi di Beauty & Co. Beauty & Co ni seperti one stop beauty centre tau. Sebab semua jenis terapi kecantikan mereka sediakan. Cuma untuk rambut je tiada. Yang itu korang boleh […]

Kempen Pemeriksaan Kesihatan Gusi 1 Juta Gumbatte 2019

Kempen Pemeriksaan Kesihatan Gusi 1 Juta Gumbatte 2019

Kempen Pemeriksaan Kesihatan Gusi 1 Juta Gumbatte 2019! Assalamualaikum semua. Biasanya golongan dewasa di Malaysia mempunyai masalah gusi, adakah pernah anda rasa anda tergolong dalam masalah gusi? Sekarang dengan mudah anda boleh membuat penilaian secara percuma di laman web gumhealthchek.com. Kempen Pemeriksaan Kesihatan Gusi 1 Juta Gumbatte 2019 Laman web ini dibina adalah sebagai satu […]

Peraduan Media Sosial “Eat & Snap” Alamanda Shopping Centre

Peraduan Media Sosial “Eat & Snap” Alamanda Shopping Centre. Assalammualaikum semua! Baru-baru ini ruby ke Alamanda untuk makan-makan dan sambil itu ruby ternampak peraduan baru bermula. Lumayan juga hadiah yang ditawarkan. RM 700 baucar! Siapa nak bagi!? Jom join sekali, mana la tau rezeki kita untuk menang. Sebab ruby dah lama tak nampak peraduan fotografi […]

Suu Balm Alternatif Rawatan Untuk Penghidap Eczema dan Psoriasis

Suu Balm Alternatif Rawatan Untuk Penghidap Eczema dan Psoriasis

Suu Balm Alternatif Rawatan Untuk Penghidap Ekzema dan Psoriasis. Assalammualaikum semua, baru-baru ini ruby telah hadir ke acara pelancaran Suu Balm eksklusif hanya di Watsons. Seronok sangat sebab ada sesi eksperimen dan penerangan dari Dr John sangat membantu untuk memahami kenapa Ekzema dan Psoriasis amat memerlukan produk Suu Balm. Kebiasaannya produk alternatif untuk penghidap Ekzema […]

YEHWADAM Pure Brightening

Kulit Muda Jelita Bersama YEHWADAM Pure Brightening Dari THE FACE SHOP

Kulit Muda Jelita Bersama YEHWADAM Pure Brightening Dari THE FACE SHOP. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang rahsia penjagaan wajah yang sering diamalkan oleh rakyat Korea. Jika dulu, kita perhatikan selebriti Korea sahaja yang cantik di hadapan televisyen. Tapi, jika anda membaca berita dan lihat gambar candid mereka. Memang kulit wajah mereka cantik! […]

Shopee Super Brand Day bersama Mead Johnson Nutrition dan Reckitt Benckiser

Shopee Super Brand Day bersama Mead Johnson Nutrition dan Reckitt Benckiser

Assalammualaikum semua, wah Shopee mengganas lagi. Kali ini pasti ibu-ibu seperti ruby sangat suka dengan jualan hebat bersama jenama yang kita gunakan. Kalau sebut Mead Johnson Nutrition dan Reckitt Benckiser, pasti anda akan ingat Dettol, Enfagrow A+, Sustagen, Durex, Vanish dan Air Wick. Jadi, bersiap sedia untuk membeli dengan harga jauh lebih murah! Shopee Super […]

Tabiat Lelaki Semasa Online Shopping

Tabiat Lelaki Semasa Online Shopping

Tabiat Lelaki Semasa Online Shopping. Assalammualaikum semua! Bersempena kempen jualan hebat Shopee for Men ni, Ruby nak berkongsi sesuatu tentang lelaki. Sebab ruby dah berkahwin, dan dapat la tengok “pattern” cara suami membeli-belah dalam talian. Amat berbeza dengan cawa perempuan yang kalau dah nak beli, kita akan survey beberapa jam, chat dengan penjual dan terus beli. […]