Marvel Spiderman PS4

Marvel Spiderman PS4 Marvel Spiderman PS4. Cuti panjang 4 hari dengan anak-anak layan main game Marvel Spiderman, Adam dan Alif memang minat dengan superhero ni. Hari-hari kalau boleh nak pakai baju Spiderman dia tu. Marvel Spiderman PS4 Spiderman kali ini di buat oleh Insomniac Games yang terkenal dengan video game Ratchet& Clank,  gameplay untuk Spiderman […]

CANMAKE Tokyo Memperkenalkan Koleksi 2018

CANMAKE Tokyo Memperkenalkan Koleksi 2018

CANMAKE Tokyo Memperkenalkan Koleksi 2018. Assalammualaikum semua! Ya hari ini kita akan mengenali mekap dari jenama CANMAKE. Ini adalah kali pertama ruby menggunakan CANMAKE dan ruby suka dengan “first impression” produk ini. Dari segi bungkusan comel, koleksi warna dan kualiti produk memang tip top. Ruby ingatkan produk ini sesuai untuk remaja sahaja. Tapi sangkaan ku […]

Baja Sawit Murah Dari GoSawit

Baja Sawit Murah Dari GoSawit

Baja Sawit Murah Dari GoSawit. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi ilmu pertanian. Walaupun nampak macam berat je topik ni, tapi ruby rasa nak ambil tahu tentang proses terhasilnya minyak mentah kelapa sawit. Dari kuantiti minyak mentah kelapa sawit yang banyak, pasti ia disebabkan penggunaan baja yang bagus kan? Selain dari penjagaan yang berkala […]

Makanan Kesihatan Tambahan Nature's Bounty Eksklusif Hanya Di Watsons

Makanan Kesihatan Tambahan Nature’s Bounty

Makanan Kesihatan Tambahan Nature’s Bounty. Assalammualaikum semua! Kali ini ruby ingin berkongsi tentang vitamin. Kebanyakan dari kita sentiasa memberi perhatian kepada penampilan peribadi seperti ingin kelihatan sihat, cantik, berseri dan kekal bertenaga sepnjang masa. Pemakanan seimbang amat penting, tetapi ada kalanya kita sibuk dengan kerjaya sehingga lupa untuk mengambil diet keperluan badan. Maka, mulalah melangkau […]

Follow Me Anti-Bakteria Dengan Formulasi Baharu

Follow Me Anti-Bakteria Dengan Formulasi Baharu

Follow Me Anti-Bakteria Dengan Formulasi Baharu. Assalammmualaikum semua! Dah lama ruby tidak berkongsi tentang mandian keluarga. Terbaru ruby sedang menggunakan Follow Me Anti-Bakteria. Apa sahaja formula mandian, sabun pencuci tangan dan sanitasi yang anti-bakteria, pasti ruby akan beli. Pelbagai jenama ruby dah cuba, tetapi dengan Follow Me ia lebih selesa sebab kulit lebih lembut dan […]

RELIFE by Menarini Group Berkongsi Ilmu Kecantikan

RELIFE by Menarini Group Berkongsi Ilmu Kecantikan

RELIFE by Menarini Group Berkongsi Ilmu Kecantikan. Assalammualaikum semua, hari ni ruby ingin berkongsi topik yang agak berat tetapi ruby suka. Hahaha. Ruby suka membaca dan mengkaji, jadi dalam masa yang sama ia boleh mendidik pengikut blog ini. Semoga ia bermanfaat dan terima kasih! Bila bercerita tentang pakar estetik, pakar dermatologi dan pakar pembedahan plastik. […]

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer?

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer?

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer? Assalammualaikum semua! Musim sejuk dan demam macam ni, teringin makan bubur bersama ayam goreng. Tapi, nak buat sendiri macam tidak berdaya. Ruby sekeluarga kalau demam, selsema dan batuk, mesti sama-sama. Bergilir-gilir pas baton sakit. Bila anak sakit, ibu bapa sihat ok la kan. Bila ibu bapa sakit, […]

Lola Baba Kids Festival 2018

Siap Sedia Untuk Festival Kanak-Kanak Terbesar Di Malaysia “Lola Baba Kids Festival 2018”

Lola Baba Kids Festival 2018. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby nak berkongsi tentang festival yang bakal membuatkan anda semua tak sabar nak datang! Bukan sahaja pengunjung seperti ruby sahaja teruja, malah vendor dan selebriti terlibat juga pasti teruja! Ruby memang menantikan acara hot spot tahunan yang menampilkan pelbagai jenama, pelbagai kartun animasi, makanan enak seluruh […]

Hiruscar Anti-Acne Spot Gel Dan Post Acne

Banteras Semua Masalah Jerawat Dengan Hiruscar Anti-Acne Spot Gel Dan Post Acne

Banteras Semua Masalah Jerawat Dengan Hiruscar Anti-Acne Spot Gel Dan Post Acne. Assalammualaikum semua! Ya hari ini kita nak sembang pasal jerawat. Siapa yang tiada jerawat ce angkat tangan. Hahahaha. Mana ada orang takda jerawat, kalau takda tu, mesti belum akil baligh. Setahu ruby, yang belum akil baligh pun tak pakai lagi produk penjagaan wajah. Tapi […]

Neffos Memperkenalkan Telefon Pintar Skrin Penuh

Neffos Memperkenalkan Telefon Pintar Skrin Penuh. Assalamualaikum semua! Tp-link dan Neffos memgumumkan kemunculan produk baru yang lebih menarik dari segi reka bentuk dan fungsi-fungsi yang hebat untuk buat konsumer. Neffos Memperkenalkan Telefon Pintar Skrin Penuh Produk yang dilancarkan oleh Neffos adalah Neffox X9, C9, C9A dan Neffos C7A manakala produk TP-Link ialah Deco M9 Plus, […]