Food & Recipe

Masak Lemak Kuning Ayam Bersama Pensonic Multi Cooker

Masak Lemak Kuning Ayam Bersama Pensonic Multi Cooker. Assalammualaikum semua, masyaAllah gas dekat rumah habis! Ayoyo! Dah le nak masak gulai lemak kuning ayam. Mesti ambil masa lama untuk empukkan kentang dan masak ayam. Hurrrm. Nasib baik ada Pensonic Multi Cooker yang ruby beli baru-baru ni. Mudah je nak pasang rupanya. Hahaha. Barang dalam kotak… Read More Masak Lemak Kuning Ayam Bersama Pensonic Multi Cooker

Automotive & Transportation, Food & Recipe

Berbuka Puasa Bersama Keluarga

Berbuka Puasa Bersama Keluarga. Assalammualaikum semua, subhanallah rasa bersyukur sangat dapat berkumpul sekeluarga. Ruby rasa, bulan Ramadan pada tahun ini sangat meriah dan ikatan siratulrahim semakin utuh. Mana taknya, ruby dapat berbuka puasa bersama keluarga. 3 June 2017 berbuka puasa di rumah adik saudara. Mak Ngah sekeluarga, Pak Cik sekeluarga, Mak Teh sekeluarga dan Keluarga… Read More Berbuka Puasa Bersama Keluarga

Automotive & Transportation, Food & Recipe

Pencarian Bazaar Ramadan Terbaik Bersama VW

Pencarian Bazaar Ramadan Terbaik Bersama VW. Assalammualaikum semua. MasyaAllah lagi beberapa hari nak raya Aidilfitri. Ruby pun sedang teruja. Seronok sangat. Sebenarnya apa sahaja perayaan yang disambut di Malaysia pasti buat kita semua teruja walaupun berlainan agama dan bangsa kan? Sama-sama berkongsi nikmat. Hehehe. Masa bulan puasa iaitu bulan Ramadan, memang banyak list makanan juadah… Read More Pencarian Bazaar Ramadan Terbaik Bersama VW