Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer?

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer?

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer? Assalammualaikum semua! Musim sejuk dan demam macam ni, teringin makan bubur bersama ayam goreng. Tapi, nak buat sendiri macam tidak berdaya. Ruby sekeluarga kalau demam, selsema dan batuk, mesti sama-sama. Bergilir-gilir pas baton sakit. Bila anak sakit, ibu bapa sihat ok la kan. Bila ibu bapa sakit, […]

Container Kebab Indonesia Bakal Membuka Master Franchisee Pertama Di Malaysia

Container Kebab Indonesia Bakal Membuka Master Franchisee Pertama Di Malaysia

Container Kebab Indonesia Bakal Membuka Master Franchisee Pertama Di Malaysia. Assalammualaikum semua! Pada 6 Jun 2018 satu perjanjian ditandatangani diantara PT Baba Rafi Indonesia dan Container Kebab Sdn Bhd bagi membawa jenama Container Kebab di Malaysia. Pasti ramai menantikan jenama ini membuka cawangan pertama mereka pada Julai 2018 di Wangsa Walk Mall. Ruby pun teruja! […]

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox. Assalammualaikum semua! Masih ingat lagi peraduan #poweryourlunchbox yang dianjurkan oleh Mission Foods dan hadiahnya berupa voucer tunai AEON bernilai RM 1000 untuk seorang pemenang? RM 20,000 adalah jumlah keseluruhan kerana pihak Mission Foods menambah lagi 10 pemenang. Beruntungya sesiapa yang masuk peraduan ini, siapa sangka 20 […]

Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour

Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour

Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi tentang produk berasaskan Guarana yang popular kerana manfaatnya kepada kita semua. Jika dulu, kita hanya mengetahui kopi Guarana sahaja. Sekarang, setelah ruby hadir ke Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour. Ruby tertanya-tanya apa itu Guarana, kenapa boleh jadi tepung sedangkan Guarana hanya terkenal untuk minuman […]

K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC

K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC

K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC. Assalammualaikum semua, ruby teruja sangat ingin berkongsi tentang K-Food Fair 2018 yang berlangsung di Isetan Suria KLCC. Banyak produk makanan Korean terdapat di sini. Bagi anda yang meminati kimchi, susu pisang, topokki dan mee ramen. Disinilah tempatnya untuk anda berbelanja. K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC Tarikh […]

Hard Rock Cafe World Burger Tour 2018

Hard Rock Cafe World Burger Tour 2018

Hard Rock Cafe World Burger Tour 2018. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi tentang makanan. Ya makanan! Memang seronok bila dapat mencuba burger terkenal dari seluruh dunia. Kali ini di Hard Rock Cafe menawarkan burger dari negara Australia, Bolivia, Vietnam dan Spain. Promosi ini selama 2 bulan bermula awal bulan Mei hingga hujung bulan […]

Ramadan Raya Bersama Chef Wan

Ramadan Raya Bersama Chef Wan. Assalammualaikum semua! Alhamdulillah syukur kepada Allah s.w.t kerana ruby dapat bertemu dengan chef idol ruby iaitu Chef Wan. Misi untuk bergambar terlaksana jua! Ruby memang suka dengan cara Chef Wan berkongsi resepi dan ketika rancangan masak-masak. Sebab nampak beliau begitu ikhlas dan nak semua penonton faham. Selain daripada berkongsi resepi, […]

Mudah Membuat Egg Yolk Cheese Dan Unicorn Cake Bersama Panasonic Electric Oven NB-H3800SSK

Mudah Membuat Egg Yolk Cheese Dan Unicorn Cake Bersama Panasonic Electric Oven NB-H3800SSK

Mudah Membuat Egg Yolk Cheese Dan Unicorn Cake Bersama Panasonic Electric Oven NB-H3800SSK. Assalammualaikum semua! Sedar tidak sedar sudah hampir setahun oven elektrik Panasonic ini berada di pasaran. Sempena bulan Ramadan dan Aidilfitri hampir tiba ni, ruby nak kongsikan fungsi dan aktiviti yang anda boleh lakukan bersama nanti. Setiap rumah, pasti wajib ada satu unit […]

Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji & D’Saji Delivery

Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji & D’Saji Delivery

Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji & D’Saji Delivery. Assalammualaikum semua! Wah lagi beberapa hari Ramadan bakal tiba, maka banyaklah juga promosi Bufet Ramadan. Untuk anda semua yang nak makan pelbagai juadah tetapi risau terlebih berbelanja, ruby sarankan ke Bufet Ramadan dimana-mana cawangan D’Saji. Sebab makanan sudah tentu sedap, lokasi berdekatan rumah anda. […]

Bufet Ramadan 2018 “Semarak Rasa” Melting Pot Cafe Hotel Concorde Kuala Lumpur

Bufet Ramadan 2018 “Semarak Rasa” Melting Pot Cafe Hotel Concorde Kuala Lumpur

Bufet Ramadan 2018 “Semarak Rasa” Melting Pot Cafe Hotel Concorde Kuala Lumpur. Assalammualaikum semua! Kali ini ruby ingin kongsikan bufet ramadan yang menjadi pilihan ramai. Kalau tiba bulan Ramadan, Melting Pot Concorde KL pasti penuh dengan tetamu. Mana tidaknya, hidangan yang disediakan saban tahun sentiasa sedap dan tidak mengecewakan. Malah apabila makan di hotel, kita […]