Pengalaman Sinematik Hebat Di MBO Cinemas Atria Shopping Gallery

Pengalaman Sinematik Hebat Di MBO Cinemas Atria Shopping Gallery

Pengalaman Sinematik Hebat Di MBO Cinemas Atria Shopping Gallery. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang cawangan baru MBO Cinemas yang terletak di kawasan komuniti Petaling Jaya. Pertama kali ruby kesini, ruby teruja melihat perubahan tentang MBO Cinemas. Amat berbeza dengan Galaxy Ampang yang ruby pernah pergi pada tahun 2011. Siapa sangka MBO Cinemas […]

Touch 'n Go eWallet

Tawaran Eksklusif Touch ‘n Go eWallet Kini Di Mid Valley Megamall Dan The Gardens Mall

Tawaran Eksklusif Touch ‘n Go eWallet Kini Di Mid Valley Megamall Dan The Gardens Mall. Assalammualaikum semua, pada tahun 2018 ni banyak peningkatan kepada servis Touch ‘n Go. Mereka wujudkan aplikasi yang sangat memudahkan pengguna. Ruby nampak Touch ‘n Go mula menunjukkan pelbagai inisiatif untuk terus menjadi servis di barisan hadapan kepada rakyat Malaysia. Finally! […]

Wangian Inspirasi Memori Indah Dari Demeter Fragrance Library

Demeter Fragrance Library Wangian Inspirasi Memori Indah

Demeter Fragrance Library Wangian Inspirasi Memori Indah. Assalammualaikum semua! Masih ingat lagi memori ketika membesar bersama ibu bapa atau adik beradik? Mungkin memori pertama kali menggunakan crayon? atau.. memori mencuci tingkap semasa persiapan hari raya Aidilfitri? Banyak kenangan yang boleh kita imbas kembali dan tersengih-sengih apabila teringat memori indah. Ruby paling rindu saat zaman kanak-kanak. […]

Tentera Nutcrackers Di Alamanda Shopping Centre

Tentera Nutrackers Di Alamanda Shopping Centre

Tentera Nutcrackers di Alamanda Shopping Centre. Assalammualaikum semua! Bulan Disember pastinya bulan yang paling seronok ketika ke pusat membeli-belah. Pelbagai idea dekorasi bersempena sambutan perayaan Hari Krismas, cuti sekolah, musim sejuk dan jualan murah akhir tahun menjadi tarikan. Alamanda juga tidak terkecuali dari menyediakan dekorasi dan aktiviti sehingga 25 Disember 2018 ini! Jadi, rebut lah […]

Tahniah Pemenang Shopee Seller Awards 2018-5

Tahniah Pemenang Shopee Seller Awards 2018

Tahniah Pemenang Shopee Seller Awards 2018. Assalammualaikum semua! Kali ini ruby ingin berkongsi dengan anda berkenaan Anugerah Penjual Shopee. Ini adalah kali kedua ruby hadir ke acara berprestij ni. Pada kali pertama mereka telah adakan anugerah ini pada 30 March 2017 bertempat di Doubletree by Hilton http://ruby.my/2017/03/shopee-seller-awards-2017/. Anugerah ini adalah cara Shopee mengiktiraf peniaga cemerlang […]

200 Pelanggan Jakel Menunaikan Umrah Percuma

200 Pelanggan Jakel Menunaikan Umrah Percuma

200 Pelanggan Jakel Menunaikan Umrah Percuma. Assalammualaikum semua. Alhamdulillah Jakel terus memberi pulangan kepada pelanggan setianya. Membeli belah di Jakel tidak rugi, kerana kita akan dapat pulangan balik. Ruby sentiasa ikuti Jakel di sosial media dan mendapati mereka sangat aktif memaklumkan apa sahaja peraduan dan jualan murah yang sedang berlangsung. Jadi, kita tidak ketinggalan! 200 […]

Fakta Menarik Tentang Muslim Volunteer Malaysia

Fakta Menarik Tentang Muslim Volunteer Malaysia

Fakta Menarik Tentang Muslim Volunteer Malaysia.¬†Macam pernah dengar nama MVM, tetapi tahukah anda apakah tujuan pertubuhan dan adakah mereka aktif membantu sehingga kini? Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang pertubuhan sukarelawan. Nak jadi sukarelawan untuk bantu aktiviti kemanusian memang kegemaran ruby dari sekolah lagi. Tapi, lagi ruby teringin untuk menubuhkan satu pertubuhan sukarelawan. […]

Alami Dunia Magikal Whimsical Christmas Di Suria KLCC

Alami Dunia Magikal Whimsical Christmas Suria KLCC

Alami Dunia Magikal Whimsical Christmas Suria KLCC. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin kongsikan informasi menarik tentang program yang sedang berlangsung di Suria KLCC. Kita beruntung berada di Malaysia kerana mempunyai pelbagai perayaan yang boleh disambut bersama tidak mengira kaum dan agama. Suria KLCC adalah pusat membeli-belah yang tidak pernah ketinggalan menampilkan tema menarik setiap […]

8 Tips Membeli Secara Online Semasa ezbuy 11.11 Craziest Sale

8 Tips Membeli Secara Online Semasa ezbuy 11.11 Craziest Sale

8 Tips Membeli Secara Online Semasa ezbuy 11.11 Craziest Sale. Assalammualaikum semua! Wah demam ezbuy 11.11 Craziest Sale sedang berlangsung! Masa ini lah paling sesuai untuk berbelanja lebih. Ruby dah sediakan bajet untuk membeli-belah kali ini. Ia adalah tabung tahunan yang ruby sediakan untuk shopping! Hehehe. Nak berbelanja kena bijak, sebab takmo ikat perut dikemudian […]

Peraduan SHOP YOUR WAY TO KOREA Di Guardian Malaysia

Peraduan SHOP YOUR WAY TO KOREA Di Guardian Malaysia

Peraduan SHOP YOUR WAY TO KOREA Di Guardian Malaysia.¬†Assalammualaikum semua! Wahhh siapa la yang taknak pergi ke KOREA selama 7 Hari tu. Ya Allah ruby pun join peraduan ni tau. Sebab nak merasai semua aktiviti yang disediakan oleh Guardian Malaysia tu. Hehe. Anda semua boleh join peraduan kira Happy Mask ni dengan hanya berbelanja di […]