Bukan Sekadar Gim Biasa F45 Training M City Ampang

Bukan Sekadar Gim Biasa F45 Training M City Ampang

Bukan Sekadar Gim Biasa F45 Training M City Ampang. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi tentang F45 Training. Ruby memang takut nak masuk gim sebab risau tidak boleh beri komitmen. Yelah nak bayar bulan-bulan dan datang ke gim mesti ada visi. Contohnya visi nak kurus. Kahkahkahkah. Tapi, nak kurus perlu ada objektif yang betul. […]

Kumpul Pelekat 7-Eleven Justice League MAJIG Dan Berpeluang Menang Hadiah!

Kumpul Pelekat 7-Eleven Justice League MAJIG™ Dan Berpeluang Menang Hadiah!

Kumpul Pelekat 7-Eleven Justice League MAJIG™ Dan Berpeluang Menang Hadiah! Assalammualaikum semua! Dah lama ruby tidak berkongsi tentang peraduan kan? Kebanyakan peraduan ruby akan pilih. Mana yang sesuai dan seronok. Kali ini peraduan karakter dari DC Comic iaitu Justice League! Siapa yang tidak suka watak-watak Super Hero kan? Walaupun watak orang jahat, pasti kita suka […]

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu. Assalammualaikum semua! Sihat ke? Hari ini ruby ingin berkongsi tentang kemaskini terkini dari pakaian sukan terbaik iaitu Jonlivia. Jika dulu ia dikenali sebagai Dunia Wanita di Facebook Page, kini Jonlivia berhasrat menukar nama facebook page tersebut kepada Jonlivia Melayu. Jadi ia lebih mudah dicari dan anda boleh dapat […]

Angeli Essentials Inspirasi Dari Pati Minyak Asli Pokok Gaharu

Angeli Essentials Inspirasi Dari Pati Minyak Asli Pokok Gaharu

Angeli Essentials Inspirasi Dari Pati Minyak Asli Pokok Gaharu. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang wangian. Wangian ni sangat unik, ia boleh menukar mood seseorang. Selain itu, ia dapat mengembalikan ingatan kita kepada sesuatu kenangan lama. Tiap bau badan, aroma sekeliling dan wangian yang ruby hidu. Semua ada cerita. Tatkala hadir ke pelancaran […]

Triumph Malaysia Find The One In Every You

Triumph Malaysia Find The One In Every You

Triumph Malaysia Find The One In Every You. Assalamualaikum semua! Minggu lepas ruby telah hadir ke pertunjukan fesyen koleksi musim luruh/sejuk Triumph Malaysia “Find The One In Every You”. Sejak Triumph melaksanakan kempen Find The One, banyak perkara ruby tahu tentang pakaian dalam / bra / coli ni. Bukannya pergi beli dengan hanya pilih rekaan, […]

Jakel Membawa 80 Pemenang Menunaikan Ibadah Umrah

Jakel Membawa 80 Pemenang Menunaikan Ibadah Umrah

Jakel Membawa 80 Pemenang Menunaikan Ibadah Umrah. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi perkara yang kita semua suka sertai iaitu peraduan. Mana lah tahu kot kot ada rezeki kan. Tetapi rezeki Allah s.w.t tidak pernah salah pintu kan. Jika ia untuk kita, pasti Allah permudahkan. Lagi pula untuk sertai peraduan bukannya mudah dengan hanya […]

Minggu Kesedaran Pendermaan Organ Kebangsaan 2017

Minggu Kesedaran Pendermaan Organ Kebangsaan 2017

Minggu Kesedaran Pendermaan Organ Kebangsaan 2017. Assalammualaikum semua, Ahad 8 Oktober 2017 yang lalu ruby telah menyertai larian amal anjuran Hospital Putrajaya sempena minggu National Organ Donation Awareness Week, Breast Cancer Awareness Month dan Kem Nak Sihat. Bulan Oktober memang meriah. Setiap kali bulan Oktober, ada mega sale, mycybersale dan aktiviti kebajikan! Bestnya! Oh ya […]

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan. Assalammualaikum semua! Losyen! Losyen! Losyen! Kalau tiada losyen, memang tidak sah la kan. Hehehe. Losyen ni salah satu terapi untuk ruby kekal bertenaga sepanjang hari selain perfume. Perfume dia efek di fabrik kan. Manakala losyen ni dia memberi efek kepada kulit kita. Bayangkan bila kita bersalaman dengan anak, anak saudara, […]

DASHING Anytime EDT

DASHING Anytime EDT Untuk Suami

DASHING Anytime EDT Untuk Suami. Assalammualaikum semua! Tajuk macam menggeletis kan? Hahaha. Saje je bubuh tajuk macam ni. Tapi memang ruby bagi dekat suami ruby pun. Hehehe. Waktu pertama kali nampak produk ni di Guardian Pharmacy dan Watsons dah suka! Sebab nak juga wangian wanita bersaiz kecil macam ni! Huwaaa! Bila lah nak ada saiz […]

Nando’s Art Initiative 2017

Ulangtahun Ke-10 Nando’s Art Initiative 2017

Ulangtahun Ke-10 Nando’s Art Initiative 2017. Assalammualaikum semua! Sedar tidak sedar, dah 10 tahun Nando’s Malaysia telah menjayakan program Seni Inisiatif Nando’s. Ruby masih ingat lagi ketika tahun 2009 mereka menamakan program ini sebagai Perify Your Art (PYA). Kemudian ditukar ke Nando’s Art Initiative sehingga kini! 10 tahun dah. Tahniah Nando’s. Ia bukan sekadar ayam! Ia […]