Susuk RM1 Juta

KUALA LUMPUR: Dalam tempoh lima tahun dia mendakwa sudah berhabis kira-kira RM1 juta semata-mata mahu kelihatan seperti anak patung popular Barbie. Bagi Izubiela Rasi atau Bella, 29, atau lebih dikenali dengan nama Instagram @izubielazaffmarekan setiap kali memuat naik fotonya di Instagram mahupun Facebook, pasti ada di antara pengikutnya menyamakan dirinya seperti doll atau anak patung. […]

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series. Assalammualaikum semua! Yay kali ini ruby ingin berkongsi tentang produk yang bagus untuk anda yang memiliki kulit wajah yang kering atau kusam. Haaa jangan tidak tahu jika kulit anda kusam, ia tanda kulit anda jenis kering la kan. Kurang minum air, tidak cukup tidur, selaran matahari dan bawah mata hitam. […]

CANMAKE Tokyo Memperkenalkan Koleksi 2018

CANMAKE Tokyo Memperkenalkan Koleksi 2018

CANMAKE Tokyo Memperkenalkan Koleksi 2018. Assalammualaikum semua! Ya hari ini kita akan mengenali mekap dari jenama CANMAKE. Ini adalah kali pertama ruby menggunakan CANMAKE dan ruby suka dengan “first impression” produk ini. Dari segi bungkusan comel, koleksi warna dan kualiti produk memang tip top. Ruby ingatkan produk ini sesuai untuk remaja sahaja. Tapi sangkaan ku […]

Makanan Kesihatan Tambahan Nature's Bounty Eksklusif Hanya Di Watsons

Makanan Kesihatan Tambahan Nature’s Bounty

Makanan Kesihatan Tambahan Nature’s Bounty. Assalammualaikum semua! Kali ini ruby ingin berkongsi tentang vitamin. Kebanyakan dari kita sentiasa memberi perhatian kepada penampilan peribadi seperti ingin kelihatan sihat, cantik, berseri dan kekal bertenaga sepnjang masa. Pemakanan seimbang amat penting, tetapi ada kalanya kita sibuk dengan kerjaya sehingga lupa untuk mengambil diet keperluan badan. Maka, mulalah melangkau […]

Follow Me Anti-Bakteria Dengan Formulasi Baharu

Follow Me Anti-Bakteria Dengan Formulasi Baharu

Follow Me Anti-Bakteria Dengan Formulasi Baharu. Assalammmualaikum semua! Dah lama ruby tidak berkongsi tentang mandian keluarga. Terbaru ruby sedang menggunakan Follow Me Anti-Bakteria. Apa sahaja formula mandian, sabun pencuci tangan dan sanitasi yang anti-bakteria, pasti ruby akan beli. Pelbagai jenama ruby dah cuba, tetapi dengan Follow Me ia lebih selesa sebab kulit lebih lembut dan […]

RELIFE by Menarini Group Berkongsi Ilmu Kecantikan

RELIFE by Menarini Group Berkongsi Ilmu Kecantikan

RELIFE by Menarini Group Berkongsi Ilmu Kecantikan. Assalammualaikum semua, hari ni ruby ingin berkongsi topik yang agak berat tetapi ruby suka. Hahaha. Ruby suka membaca dan mengkaji, jadi dalam masa yang sama ia boleh mendidik pengikut blog ini. Semoga ia bermanfaat dan terima kasih! Bila bercerita tentang pakar estetik, pakar dermatologi dan pakar pembedahan plastik. […]

Hiruscar Anti-Acne Spot Gel Dan Post Acne

Banteras Semua Masalah Jerawat Dengan Hiruscar Anti-Acne Spot Gel Dan Post Acne

Banteras Semua Masalah Jerawat Dengan Hiruscar Anti-Acne Spot Gel Dan Post Acne. Assalammualaikum semua! Ya hari ini kita nak sembang pasal jerawat. Siapa yang tiada jerawat ce angkat tangan. Hahahaha. Mana ada orang takda jerawat, kalau takda tu, mesti belum akil baligh. Setahu ruby, yang belum akil baligh pun tak pakai lagi produk penjagaan wajah. Tapi […]

D'eux & Co

Jom Jaga Rambut Menggunakan Minyak Kelapa Dara D’eux & Co

Jom Jaga Rambut Menggunakan Minyak Kelapa Dara D’eux & Co. Assalammualaikum semua! Bila kali terakhir korang amalkan rahsia tradisional untuk penjagaan rambut? Masih ingat bau minyak kelapa yang segar? Ruby baru je dapatkan Minyak Kelapa Dara D’eux & Co pada harga RM 45 untuk 300ml. Cara guna minyak kelapa D’eux & Co ni mudah je. Sapu […]

Penjagaan Kulit Klinikal DR WU

Penjagaan Kulit Klinikal DR WU

Penjagaan Kulit Klinikal DR WU. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin kongsikan kelas penjagaan kulit yang ruby telah hadir siang tadi. Rasa beruntung sebab diperkenalkan dengan produk DR. WU Hydrating System. Kulit ruby memang mengalami fasa perubahan hormon, kekeringan, kadang-kadang berminyak dan paling ruby risau adalah ruby jenis berpeluh. Jadi apabila kekerapan berpeluh tu berlaku, […]

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Eksklusif Hanya Di Watsons

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Eksklusif Hanya Di Watsons. Assalammualaikum semua! Sihat ke? Ya Allah dah lama ruby tidak update blog ruby. Rindu sangat. Alhamdulillah kesihatan dah semakin baik, ayuh kita mulakan ulasan pertama produk kecantikan dari jenama PURE BEAUTY. Jika anda masih ingat lagi ulasan ruby tentang siri buah delima. Suka ruby ingin katakan, […]