Pizza Hut Chicken Cheesy Bites Baharu

Pizza Hut Chicken Cheesy Bites Baharu

Pizza Hut Chicken Cheesy Bites Baharu. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi menu baharu Pizza Hut iaitu Chicken Cheese Bites. Nampak macam menu biasa-biasa kan? Sekali ada cili la pula dekat kerak tepi tu. Seronok kalau makan ni sambil blindfold. Baru la adil nak food testing kan. Wakaka. Macam cerita lawak Jepun dulu tu. […]

Nikmati Gabungan Indomie Di IndoBowl Cafe

Nikmati Gabungan Indomie Di IndoBowl Cafe

Nikmati Gabungan Indomie Di IndoBowl Cafe. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi tentang kafe yang mempunyai menu Indomie dan sangat sedap. Sedap itu subjektif, tapi jika anda dah biasa makan Indomie, pasti anda suka kafe ini. Selalu makan Indomie kosong aje kan? Tetapi di IndoBowl Cafe ini anda dapat makan Indomie dengan ayam goreng […]

Philips Airfryer XXL

Philips Airfryer XXL Tampil Dengan Dua Teknologi Baharu

Philips Airfryer XXL Tampil Dengan Dua Teknologi Baharu. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang produk baru dari Philips. Kali ini pasti ramai ibu bapa akan membeli. Sebab¬†Philips Airfryer tampil dengan saiz XXL. Macam saiz baju pula kan. Hahaha. Tapi serius ia lagi mudah untuk anda yang seperti ruby yang suka masak seekor ayam, […]

Natrabu Express Putrajaya

Masakan Minang Natrabu Xpress Putrajaya

Masakan Minang Natrabu Xpress Putrajaya . Assalammualaikum semua, dah lama ruby tidak berkongsi tentang ulasan makanan. Kali ini ruby ingin berkongsi tentang masakan minang yang sudah dibuka di Putrajaya! Ya, sekarang warga Putrajaya dan sekitarnya boleh datang ke Natrabu Xpress Putrajaya di Presint 15. Jika tidak silap ruby, orang Putrajaya panggil lokasi itu Nadi 15. […]

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer?

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer?

Texas Chicken New Crunchy Deals RM 5.50 Jer? Assalammualaikum semua! Musim sejuk dan demam macam ni, teringin makan bubur bersama ayam goreng. Tapi, nak buat sendiri macam tidak berdaya. Ruby sekeluarga kalau demam, selsema dan batuk, mesti sama-sama. Bergilir-gilir pas baton sakit. Bila anak sakit, ibu bapa sihat ok la kan. Bila ibu bapa sakit, […]

Container Kebab Indonesia Bakal Membuka Master Franchisee Pertama Di Malaysia

Container Kebab Indonesia Bakal Membuka Master Franchisee Pertama Di Malaysia

Container Kebab Indonesia Bakal Membuka Master Franchisee Pertama Di Malaysia. Assalammualaikum semua! Pada 6 Jun 2018 satu perjanjian ditandatangani diantara PT Baba Rafi Indonesia dan Container Kebab Sdn Bhd bagi membawa jenama Container Kebab di Malaysia. Pasti ramai menantikan jenama ini membuka cawangan pertama mereka pada Julai 2018 di Wangsa Walk Mall. Ruby pun teruja! […]

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox. Assalammualaikum semua! Masih ingat lagi peraduan #poweryourlunchbox yang dianjurkan oleh Mission Foods dan hadiahnya berupa voucer tunai AEON bernilai RM 1000 untuk seorang pemenang? RM 20,000 adalah jumlah keseluruhan kerana pihak Mission Foods menambah lagi 10 pemenang. Beruntungya sesiapa yang masuk peraduan ini, siapa sangka 20 […]

Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour

Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour

Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi tentang produk berasaskan Guarana yang popular kerana manfaatnya kepada kita semua. Jika dulu, kita hanya mengetahui kopi Guarana sahaja. Sekarang, setelah ruby hadir ke¬†Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour. Ruby tertanya-tanya apa itu Guarana, kenapa boleh jadi tepung sedangkan Guarana hanya terkenal untuk minuman […]

K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC

K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC

K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC. Assalammualaikum semua, ruby teruja sangat ingin berkongsi tentang K-Food Fair 2018 yang berlangsung di Isetan Suria KLCC. Banyak produk makanan Korean terdapat di sini. Bagi anda yang meminati kimchi, susu pisang, topokki dan mee ramen. Disinilah tempatnya untuk anda berbelanja. K-Food Fair 2018 Di Isetan Suria KLCC Tarikh […]

Hard Rock Cafe World Burger Tour 2018

Hard Rock Cafe World Burger Tour 2018

Hard Rock Cafe World Burger Tour 2018. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi tentang makanan. Ya makanan! Memang seronok bila dapat mencuba burger terkenal dari seluruh dunia. Kali ini di Hard Rock Cafe menawarkan burger dari negara Australia, Bolivia, Vietnam dan Spain. Promosi ini selama 2 bulan bermula awal bulan Mei hingga hujung bulan […]