Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama

Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama

Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama. Assalammualaikum semua! Siapa pernah ke MAX Fashion? Ruby selalu ke cawangan Sunway Putra Mall. Masa mula-mula masuk dulu, ingatkan butik pakaian yang mahal. Tapi tidak, harga amat berpatutan dan banyak koleksi terkini di jual. Sebagai contoh koleksi berenda dan flare yang sedang hangat di pasaran sudah pun di […]

Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

Siapa teruja nak join pameran Transformers Autobots Rollout di 1Utama pada musim cuti sekolah ni?? Bestnya! Nak bergambar dengan Bumblebee dan Optimus Prime setinggi 10 kaki tu. Harap-harap boleh bersembang sekali dengan robot. Haha. Transformers bermula dengan satu siri komik pada tahun 1980-an sebelum berkembang menjadi siri televisyen animasi yang menggambarkan perang antara robot gergasi yang boleh […]

Inovasi Kreatif Beg Terminus

Bag adalah keperluan, tidak kira anda lelaki atau perempuan. Mesti wajib ada bag. Takkan nak pegang henfon, kunci, ipad dan kamera di tangan je kan. Tak selamat lah nak kemana-mana kerana berisiko di rompak. Ruby kalau beli bag memang ambil masa yang lama kerana sibuk belek-belek bag. Fikirkan berapa banyak poket yang diperlukan. Poket untuk […]

Raikan Kejohanan Piala Dunia Di D’Football Festival 13 Julai 2014

Bila musim Piala Dunia FIFA pastinya anda semua sanggup berjaga malam untuk menonton secara langsung selama 1 bulan perlawanan bola sepak. Negara mana anda sokong dan dimana anda tonton tidak menjadi masalah kerana kita ingin enjoy menonton bersama ahli keluarga dan rakan-rakan. Hehehe. Ruby pada awalnya menyokong Spain, tetapi bila awal-awal permainan mereka seperti tidak […]

1Utama Wonder Food Adventure

Pada 16 November 2013 yang lalu telah diadakan 1Utama Wonder Food Adventure bersama blogger. Terima kasih kepada Butterfly Malaysia kerana sudi menjemput Ruby.MY. Kolabrasi dari Butterfly Malaysia dan 1Utama sangat dinantikan kerana sebagai muslim, saya agak ragu-ragu untuk mencuba makanan di beberapa restoran. Bila dah sertai 1Utama Wonder Food Adventure ni baru lah tahu mana kedai […]