MILO® Cans Next Games Badminton

MILO® Cans Next Games Badminton? Sebelum ini kempen MILO® Cans Next Games telah memberi sentuhan baru kepada permainan sukan kegemaran ramai dengan memperkenalkan elemen unik dan memasukkan beberapa peraturan tambahan untuk merancakkan permainan. Pendekatan berani ini telah mengilhamkan pelbagai elemen yang benar-benar kreatif, khususnya MILO® Cans Twisted Football dengan tiang goal “berpintal” dan berlapis, dan Futsal 3 pihak, yang […]

Bergu Cara Kami Axiata Cup

Pada hari ahad yang lepas, saya telah join bermain sukan badminton bersama rakan blogger. Tetiba nak bermain badminton pula kan? Hehehe. Sebenarnya motif bermain badminton tu sebab ingin menyokong Axiata Cup dan bila tonton di televisyen pertandingan tersebut rindu pula nak bermain badminton macam zaman sekolah dulu. Bukannya tak main sukan badminton bila dah kerja […]