5 Hari Lagi OMG Fest 2014

Shah Alam sememangnya lubuk perniagaan. Jika ia penuh dengan pelbagai perniagaan, pastinya OMG Fest 2014 ni penuh dengan macam-macam jenis jualan murah kan? Wah bestnya! Cuma LIMA HARI. LIMA HARI saja lagi sebelum OMG FEST 2014 bermula pada Jumaat dan Sabtu ini (27 dan 28 Jun) di Shah Alam Convention Centre (SACC). Pada saat-saat akhir ini, […]

Tapak Bazaar RM 600 Di OMG FEST 2014

Apabila sebut tentang bazar,? bukan sekali atau dua tapi banyak kali kita dengar rungutan majoriti pengunjung dan peniaga? yang melalui pengalaman ‘hitam’ di sana. Kalau tanya pada peniaga, rata-rata kurang gembira apabila kedudukan booth mereka dan laluan yang tidak teratur menjejaskan jualan ??gara-gara tidak ramai pengunjung singgah. Semuanya disebabkan susunan booth dan lokasi yang tidak dirancang dengan […]

Bazaar OMG FEST 2014 Anjuran Zaynia Team

OmaiGod! Hehehe. Lambakan Bazaar semakin panas memenuhi ruang-ruang utama pusat membeli-belah, exhibition center dan tapak bazaar ini sentiasa penuh dengan peniaga dari seluruh Malaysia! Kalau dah namanya bazaar, tak kiralah apa temanya dan di mana pun lokasi, tentu akan laris di pasaran. Terbaru, kemunculan bazaar OMG FEST 2014 anjuran Zaynia Team dengan kerjasama majalah Stailista pada 27 […]