Celcom Cupcake Challenge Grand Finale

Assalammualaikum uols, Selamat berhujung minggu, hari ini nak update berkenaan acara The Celcom Cupcake Challenge Grand Finale yang berlangsung di Publika dari jam 1.30 pm hingga 5 petang. Nervous tengok mereka menghiasi cupcake tu dalam masa 1 Jam! Macam-macam dekorasi yang aku lihat. Peserta yang menyertai cabaran dekorasi cupcake ni perlu remake balik cupcake yang […]

The Celcom Cupcake Challenge

Assalammualaikum dan salam sejahtera uols, Apa itu cupcake? cupcake itu kek cawan (bajet cam uols tak tahu). Cupcake ni macam-macam dekorasi ada dan sesuai untuk hidangan apa sahaja majlis. Even my birthday pun celebrate dengan cupcake yang mempunyai huruf nama saya. Dengan warna warni hiasan, siapa yang tidak suka cupcake? Bersempena dengan sambutan Hari Kemerdekaan […]