Ergobaby 360 Baby Carrier 4 Posisi Untuk Adam

Ergobaby 360 Baby Carrier 4 posisi untuk Adam. Tiap ibu bapa yang ada bayi kecil mesti runsing bila bab memilih baby carrier kan? Ruby pun sama! Adam dah 9 bulan (7 bulan) baru la jumpa baby carrier yang betul-betul sesuai dengan gaya hidup Ruby. Pada mulanya Ruby mencari baby carrier yang mempunyai ciri keselamatan yang […]

Ergobaby Wrap

Koleksi Terkini Ergobaby

Penggendong bayi memang penting! Ruby ketika Adam genap 1 bulan lebih dah bawa berjalan dah guna baby wrap. Sekarang dah besar lasak nak tengok kiri kanan memang memerlukan 360 carrier agar tidak membataskan apa yang dia ingin lihat. Hehehe. Kalau bawa Adam pergi travel mesti kepala dia sibuk tengok kiri kanan. Sakit dagu ibu ni […]