Ways to Play With Your Child with Play IQ

Ketahui Perkembangan Bayi Dengan Play IQ Fisher Price

Perkembangan bayi memang merisaukan sebab untuk Adam lahir awal, tetapi tidak semestinya perkembangan dia lebih kedepan dari bayi seusia dia. Mungkin dia lambat atau lebih advance. Cara nak tahu adalah dengan memantau apa sahaja aktiviti yang Adam lakukan. Waktu bila nak tahu perubahan bayi dan perkembangan mereka? Waktu sesuai adalah waktu bermain la kan? Jom […]

Fisher-Price® Play IQ

Fisher-Price®, sebuah syarikat pengeluar mainan bayi dan kanak-kanak yang terkemuka, menekankan kepentingan dalam memberikan kanak-kanak permainan yang bersesuian mengikut peringkat perkembangan bagi membantu mencapai potensi mereka sepenuhnya. Di antara pelbagai permainan berwarna-warni dan suasana yang menarik, Fisher-Price® melancarkan Play IQ di Sunway Pyramid hari ini, sekaligus memberikan penyelesaian kepada para ibubapa untuk memahami perkembangan awal […]

Buaian Atau Fisher Price Newborn To Toddler Portable Rocker

Seronok bila dah ada baby. Masa ni lah tumpuan penuh kepada mereka. Apa sahaja alat bantuan untuk membantu perkembangan baby pasti ruby ingin beli. Semuanya untuk permata hati ibu iaitu Adam. Hehehe. Semasa usia adam 2 bulan, ruby lihat dia macam susah nak tidur lama. Waktu malam memang ruby dan suami akan berjaga malam untuk […]

Lazada Malaysia Wishlist Dan Pengalaman Membeli Dalam Talian

Wanita dan “shopping” memang tidak boleh dipisahkan. Bagi ruby membeli-belah di dalam talian ni lebih selesa dan jimat masa. Malah ruby memiliki lebih masa untuk membuat perbandingan harga dalam keadaan berbaring di rumah atau di hadapan komputer sahaja. Mudah sangat. Kalau ke shopping mall, penat dan putus asa nak berjalan bertanya harga barangan setiap kedai […]