Peraduan SHOP YOUR WAY TO KOREA Di Guardian Malaysia

Peraduan SHOP YOUR WAY TO KOREA Di Guardian Malaysia

Peraduan SHOP YOUR WAY TO KOREA Di Guardian Malaysia. Assalammualaikum semua! Wahhh siapa la yang taknak pergi ke KOREA selama 7 Hari tu. Ya Allah ruby pun join peraduan ni tau. Sebab nak merasai semua aktiviti yang disediakan oleh Guardian Malaysia tu. Hehe. Anda semua boleh join peraduan kira Happy Mask ni dengan hanya berbelanja di […]

Botaneco Garden Organic Chia Seed & Honey

Botaneco Garden Organic Chia Seed & Honey

Botaneco Garden Organic Chia Seed & Honey. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi tentang produk baru dari Botaneco Garden. Kini mereka telah melancarkan variasi baru iaitu Chia Seed & Honey. Botaneco Garden adalah jenama produk kecantikan yang menyenangkan dan diilhamkan oleh alam semula jadi. Terbuat dari campuran inovatif dan canggih dari ramuan botani dan minyak […]

Guardian Malaysia’s Wellness Retreat 2018

Guardian Malaysia’s Wellness Retreat 2018

Guardian Malaysia’s Wellness Retreat 2018. Assalammualaikum semua! Minggu lepas ruby dipilih untuk menyertai Guardian Malaysia’s Wellness Retreat dan ruby happy sampai melompat-lompat. Sebab dalam fikiran, boleh la “me time” sebab kalau nak pi me time sorang-sorang macam takut la pula kan. Kalau sambil bekerja, ruby bersyukur sangat. Lokasi yang pihak Guardian pilih adalah Philea Resort […]