Laugh Malaysia Bersama Harith Iskander

Laugh Malaysia bersama Harith Iskander? Hehehe. Harith memang pelawak paling Ruby suka dalam Malaysia ni. Sebab lawak dia berkaitan kehidupan. Ada kalanya macam terkena batang hidung sendiri. Hahaha. Yelah, bila Harith beri point dalam lawak beliau berkenaan kehidupan seharian. Ada juga sama dengan apa yang kita semua pernah lalui. Jadi, dalam masa yang sama ia […]

Peraduan Tayangan Perdana Lawak Ke Der 2

Amaran keras bahawa peraduan ini untuk kamu yang suka ketawa berdekah-dekah tanpa segan silu. Apa nak malu, gelak dalam panggung wayang je. Dulu kat Panggung Sari Istana Budaya boleh gelak sakan, ini gelak guling-guling je pun. Pecah perut. Hahahaha! Okaylah, peraduan ini di atas usahama ruby.my bersama Excellent Pictures dan Tall Order Productions untuk menjemput […]