Kiss Me Selfie Contest

Peraduan Selfie Bersama Kiss Me

Peraduan Selfie Bersama Kiss Me?? Hehehe. Ala selfie kan hari-hari kita buat. Jadi, mudah je nak join peraduan Kiss Me ni. Kebiasaanya produk Kiss Me yang mana anda selalu beli? Kalau Ruby, Ruby suka Kiss Me Heavy Rotation Gel Eyeliner Deep Black. Memang hitam dan senang guna berus tu. Lagi pula lambat sikit habis gel […]

Kiss Me Heavy Rotation Shiny Jewel Eyeliner

Kiss Me Heavy Rotation Shiny Jewel Eyeliner

Kali ini ruby ingin kongsikan dengan anda celak @ eyeliner dari Kiss Me. Ini juga pertama kali ruby mencuba warna coklat sebagai eyeliner. Untuk Ramadhan ini, banyak jemputan Iftar. Jadi ruby nak penampilan yang lebih natural dan suci gitu. Hehehe. Jom kita cuba Kiss Me Heavy Rotation Shiny Brown Jewel Eyeliner warna Shiny Brown. Kiss […]

Kiss Me Mobile Makeup Station

Kiss Me adalah produk kosmetik dari Jepun yang sangat terkenal kerana setiap bungkusan kosmetik mereka menggunakan kartun anime dan kualiti produk kosmetik Kiss Me juga terkenal dengan konsep “waterproof” yang hanya boleh dicuci bersih menggunakan air suam. Kebiasaannya saya cuci eyebrow, eye liner dan mascara make up dengan hanya mandi “shower” dengan suhu suam-suam panas […]

Kiss Me Eyebrow Video Tutorial

Kali ini saya mencuba untuk cuba buat tutorial bersama adik saya. Terima kasih kepada Kiss Me dan Manoah Consulting kerana sudi membuka jalan, kerana selepas saya shoot video tutorial ni saya punya confident level untuk buat lagi video tutorial dah naik sikit. Hehehe. 3 tahun lepas saya mula menggunakan Kiss Me Eyeliner kerana ia waterproof […]