Marie France Bodyline – Weight Loss, Slimming and Effectiveness

Marie France Bodyline adalah salah satu pusat penjagaan badan yang kerap didengari di bibir tiap wanita apabila mengalami masalah “kurang cantik” di beberapa bahagian badan. Ada dikalangan kita wanita mengambil berat apabila ada berlaku perubahan bentuk badan, terutamanya adalah di bahagian perut, peha dan lengan. Lemak berlebihan dan mungkin perubahan badan selepas melahirkan bayi. Jadi, […]

Beauty Expo kali ke-12 yang terbesar di Asia kini berlangsung di KL Convention Centre

Assalammualaikum uols, salam sejahtera, ni hao ma… hehehe. Wah ni nak share berkenaan Beauty Expo kali ke 12 yang berlangsung di KL Convention Centre dari 28 Sept 2012 hingga 1 Oktober 2012 ni. Aku sebagai media amatlah suka apabila diberi kesempatan untuk mengambil bahagian. Melangkah kaki ke Beauty Expo tu, seperti ada yang memanggil-manggil untuk […]

Mothercare 25% OFF Sempena Ulang Tahun ke 25

Apa jadahnya pasal Mothercare saya blog ni kan kan. Hahaha! Okay, saya juga bakal ibu. InsyaAllah kalau nikah bulan November 2012 ni saya nak juga jadi ibu 2013 nanti. Hehehe. So, saya dapat invitation event Mothercare dari rakan blog iaitu Bro. Berkelapangan dan event di KLCC je, memang sesuai la untuk saya yang berada di […]