Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi idea dan promosi dari produk ORGANIQUE By Olinda Spring. Selain dari farmasi Guardian, anda boleh dapatkan produk ini di Lazada! Ya Lazada! Sekarang ada promosi bulan Mei bersempena hari ibu. RM 88 untuk hand cream dan body cream dengan […]

Pesta Ulang Tahun Ke-6 Lazada Malaysia-2

Pesta Ulang Tahun Ke-6 Lazada Malaysia

Pesta Ulang Tahun Ke-6 Lazada Malaysia. Assalammualaikum semua! Yahoo Lazada dah 6 tahun! Happy birthday! Ruby masih ingat lagi 6 tahun lepas membeli-belah di lazada menggunakan laptop. Hahaha. Masa tu buat perbandingan harga dan seronok dengan free delivery. Setiap tahun semakin canggih dan tahun keenam ini Lazada kemaskini lagi aplikasi mereka bagi memudahkan ruby dan […]

Top 10 Produk Mainan / Kanak-kanak / Bayi Lazada Malaysia

Sejak suka membeli secara dalam talian dengan portal Lazada Malaysia ni. Ruby kerap juga meninjau kategori “Toys/Kids/Babies”. Ruby rasa macam cepat je masa berlalu bila Adam mula lincah dan aktif. Dulu memang sedih sebab Ruby tiada ilmu berkenaan bayi pra-matang dan tambahan pula Malaysia tidak banyak kedai barangan bayi pramatang. Masa Ruby banyak terluang dengan […]

Lazada Malaysia Wishlist Dan Pengalaman Membeli Dalam Talian

Wanita dan “shopping” memang tidak boleh dipisahkan. Bagi ruby membeli-belah di dalam talian ni lebih selesa dan jimat masa. Malah ruby memiliki lebih masa untuk membuat perbandingan harga dalam keadaan berbaring di rumah atau di hadapan komputer sahaja. Mudah sangat. Kalau ke shopping mall, penat dan putus asa nak berjalan bertanya harga barangan setiap kedai […]