Sambut Ulangtahun Perkahwinan Di Novotel KLCC

Wah lama juga ruby kepam artikel sambut ulangtahun perkahwinan di Novotel KLCC ni. Bukannya apa, ruby tunggu semua setel. Yay video pun dah siap. Weehuuu. Tapi sebelum nak tunjuk video tuuuu. Nak suruh anda semua baca kejutan yang ruby buat untuk encik suami. Kahkahkahkah. Macam tak berapa menjadi je kejutan tu sebab ruby tak dapat […]

Tips Kejutan Ulangtahun Perkahwinan

Salam semua, maaf lama betul tak menulis. Bagi ruby 2 minggu tidak menulis memang lama woo. Sebab lama tak menulis sebab hard disk problem. Gambar percutian semua dalam tu. Nasib baik dah okay dah hard disk tu. Masalahnya hard disk takleh masuk kat macbook. Tapi kat windows dia boleh pula. Extra kerja la nampaknya nak […]

Buffet Ramadhan 2014 – Novotel KLCC

Buffet Ramadhan 2014 – Novotel KLCC

Novotel KLCC menawarkan buffet ramadhan yang enak dengan hanya nilai RM 88 bagi seorang dewasa. Hidangan yang disediakan bertemakan Selera Kampung. Ruby berkesempatan membawa suami dan mak berbuka disini pada jumaat lalu. Dekorasi kontemporari Square Restaurant, Novotel KLCC memberi keselesaan kepada pengunjung. Malah hidangan dapur panas juga turut diadakan oleh chef bertugas. Pembuka selera disini menawarkan Rojak […]