Resepi Kek Kukus Pelangi

Resepi Kek Kukus Pelangi

Resepi Kek Kukus Pelangi. Hehehe. Assalammualaikum semua, ruby dah cuba resepi kek kukus pelangi. Nama lain dipanggil kek marble. Hahaha. Dah banyak kali cuba buat, cuma sentiasa tak menjadi sebab ketuhar ruby jenis konveksional dan lambat masak. Lepas tu masak kek mesti kat tengah kek masih lembik cair. Hurmmm. Teknik kukus paling selamat dan tidak […]

Bengkel Memasak Panasonic Cubie Oven Dan Le Creuset Stoneware

Resepi Roast Stuffed Chicken

Resepi Roast Stuffed Chicken. Assalammualaikum semua, resepi unik dari ketuhar Panasonic Cubie Oven adalah resepi memanggang ayam. Tak sangka dapat belajar resepi ini. Ingatkan senang nak ikat ayam. Hahaha. Bila dah buat, baru pandai. Terima kasih kepada rakan blogger Kelly yang membantu. Hehehe. Resepi ini adalah Roast Stuffed Chicken with Sundried Tomato Pesto and Root Vegetables. […]

Bengkel Memasak Panasonic Cubie Oven Dan Le Creuset Stoneware

Resepi Mango Passion Fruit Crumble

Resepi Mango Passion Fruit Crumble. Resepi ini ruby belajar di bengkel memasak panasonic cubie oven dan ia adalah pengalaman yang menyeronokkan. Ruby suka makan apple crumble dan anything yang ada crumble rangup-rangup ni. Tetapi tak reti nak buat. Bila dah tahu cara dari Chef Chin Pei Ling, terus senyum nak buat sendiri nanti. Jadi, ruby […]

Bengkel Memasak Panasonic Cubie Oven Dan Le Creuset Stoneware

Bengkel Memasak Panasonic Cubie Oven Dan Le Creuset

Bengkel Memasak Panasonic Cubie Oven Dan Le Creuset Stoneware. Assalammualaikum semua! Ya Allah tak sangka dah lama ruby join Bengkel Memasak Panasonic Cubie Oven Dan Le Creuset dan hari ni baru nak berkongsi dengan anda semua. Ruby seronok sangat menyertai bengkel memasak ni sampai tak tertulis kenangan yang telah ruby simpan. Gambar dan video. Semua ada! […]

Udang Celup Tepung Yang Menyihatkan

Udang Celup Tepung Yang Menyihatkan

Haa. Ruby kali ni nak berkongsi hidangan waktu lapang yang paling mudah dan tidak banyak kerja iaitu udang celup tepung. Sebelum Ruby berkongsi resepi, hidangan ini lain daripada kebiasaannya yang dimana udang akan di goreng minyak panas tetapi kaedah Ruby guna agak berlainan dan tidak menggunakan sebarang minyak. Rahsianya merupakan Panasonic Cubic Oven yang mempunyai […]