Pizza Hut Chicken Cheesy Bites Baharu

Pizza Hut Chicken Cheesy Bites Baharu

Pizza Hut Chicken Cheesy Bites Baharu. Assalammualaikum semua! Hari ini ruby ingin berkongsi menu baharu Pizza Hut iaitu Chicken Cheese Bites. Nampak macam menu biasa-biasa kan? Sekali ada cili la pula dekat kerak tepi tu. Seronok kalau makan ni sambil blindfold. Baru la adil nak food testing kan. Wakaka. Macam cerita lawak Jepun dulu tu. […]

Pizza Signature Series

Pizza signature series adalah antara menu baru bagi rangakaian Pizza Hut. Pizza signature series ini adalah pizza yang di buat khas dari Chef selebiti Nik Micheal. Harga pengenalan juga amat berpatutan iaitu Rm 12.00 untuk setiap satu signature series. Pizza signature series ini mementingkan kualiti dan harga yang berpatutan unutk para peminat pizza. Sesungguhnya, pizza signature […]

Pizza Hut Malaysia Menambah Baik Menu Utama

Pizza Hut Malaysia Menambah Baik Menu

Pizza Hut, sememangnya all time favourate. Mustahil kita semua tidak pernah menikmati Pizza Hut. Terkenal dengan pizza yang enak dan roti yang lembut! Kali ini Pizza Hut Malaysia telah menambah baik menu utama mereka iaitu Pan Piza yang Guarantee Best! Pizza Hut kini memberi jaminan bahawa Piza Pan akan disediakan segar menggunakan ramuan bahan-bahan terbaik […]

Pizza Hut Taste Of Italy

Pizza Hut Malaysia telah mengeluarkan menu baru iaitu Taste Of Italy. Promosi yang merangkumi sajian menarik resepi Itali, dari piza ke pasta dan juga ke pembuka selera, setiap hidangan menampilkan penggunaan keju Itali istimewa, doh yang diuli tangan, dan inti dari bahan-bahan segar yang berkualiti. Dengan slogan “Nikmati sensasi rasa Itali“, promosi terbaru dari Pizza Hut […]

Kembalikan Pizza Hut Cheesy 7!!!

Assalammualaikum uols, Lama sangat dah tak update blog, kali ni disebabkan internet di Prima Damansara tak berapa nak laju. Grrrr.. Memandangkan aku nak cerita berkenaan Pizza Hut Cheesy 7 ni, rasa cool down dan sabar sikit nak update blog sebab dok view gambar-gambar pelbagai ragam dan ini adalah aktiviti  pertama kalinya aku experience makan sambil […]