Ronasutra 2-in-1 Mineral Base & Concealer

Assalammualaikum uols, Hari ini blog post berkenaan kecantikan iaitu Ronasutra 2-in-1 Mineral Base & Concealer. Mineral Base & Concealer terkini yang berada di pasaran seawal Disember 2012. Dulu pakai  bedak je kan, kali ini dah ada base and concealer membuatkan solekan uols lebih sempurna. 🙂 Buat masa ini aku telah menggunakan Ronasutra 2-in-1 Mineral Base & Concealer dari […]

Makeup Pengantin Ronasutra, Elianto, Loreal Dan Maybelline

Assalammualaikum uols, Baru-baru ini pada 1 Dec 2012 berlangsungnya majlis sambut menantu untuk diri ku di Kuantan Pahang. Al maklumlah suami ku orang pahang. So bersanding buat kali kedua le. Hehehe. Seronok juga sanding dua kali ni. Hahaha. Persiapan persandingan di Kuantan semuanya ditanggung oleh keluarga suamiku. Sehinggakan aku rasa serba salah sebab persalinan, pelamin, […]

Ronasutra Mineral Makeup Kemasan Natural

Assalammualaikum uols, Kali ini nak kongsi dengan uols tentang Mineral Makeup yang memang kebanyakan wanita gojes mencari. Yelah, selalu kalau search dekat google atau tonton video di youtube, pasti mineral makeup dari luar negara sahaja. Dan harga sangatlah mahal. Kalau uols orang kaya boleh la nak order seberang lautan sana. Hahaaha. Tapi sebagai wanita yang […]