Program Menari Kanak-Kanak Di The Parenthood Wellness

Program Menari Kanak-Kanak Di The Parenthood Wellness

Program Menari Kanak-Kanak Di The Parenthood Wellness. Assalammualaikum semua, lama tak kemaskini blog. Baru je keluar laptop dari workshop. Tambah memori lebih sikit. Terbang jugalah beberapa RM. Hahaha. Okay ruby nak kongsikan aktiviti menarik bersama anak-anak pada hari minggu yang lalu. Tapi tidaklah seceria anak-anak lain. Sebab anak ruby lelaki dan baru berusia 3 tahun […]

Raikan Ulangtahun Perkahwinan di Resort Suites Bandar Sunway

Raikan Ulangtahun Perkahwinan di Resort Suites Bandar Sunway

Sejak bergelar isteri dan ibu ni. Kalau bercuti memang tak plan sangat. Sebab kami sibuk bekerja. Masing-masing masih bina kerjaya. Jadi fokus kepada kerjaya dulu lah. Nak travel ke luar negara pun tidak plan lagi sebab kami plan lain dari orang lain. Hahahaha. Sejak dah sah bergelar suami isteri perjalanan yang dirancang amat berbeza. Plan […]