Tefal Comfort Max Nasi Ayam Hainan

Ruby masak gunakan Tefal Comfort Max Nasi Ayam Hainan! Sejak akhir-akhir ni memang kerap juga la Ruby google masakan enak. Hahahaha. Jadi seronok memasak bila ada yang sudi makan dan komen masakan Ruby walaupun tak sesedap masakan mak ruby, mak mertua mahupun restoran. Tetapi berjaya pikat perut suami. Masa plan nak masak Nasi Ayam Hainan […]

Tefal Service Centre

Tefal Service Centre

Baru-baru ini Ruby telah membeli periuk nasi pelbagai guna dari Jenama Tefal. Awal beli tak boleh guna sebab ada error “EO”. Jadi dengan gigihnya Ruby google kat mana Tefal Service Centre. Google pun tak jumpa informasi yang boleh dipercayai. Maka Ruby pun call tanya rakan-rakan yang pernah bekerjasama dengan Tefal. Nasib baik mereka tahu. Hehe. […]

Periuk Elektrik Tefal ActiFry FZ7072 Bernilai RM 999

Lambakan perkakasan memasak elektrik semakin rancak di Malaysia. Malah ada tiap jenama barangan elektrik ini mempunyai peminatnya tersendiri. Tefal juga tidak ketinggalan memperkenalkan periuk elektrik yang sememangnya dinantikan oleh ramai pengguna dan ibu-ibu di Malaysia. Tefal, pembuat peralatan memasak dan perkakasan rumah utama┬ádunia, telah memperkenalkan Tefal ActiFry FZ7072 iaitu satu periuk elektrik yang menawarkan kaedah […]