Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette

Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette

Ruby ada minyak wangi baru untuk kongsikan ulasan bersama anda. Hehehe. Ia adalah Mary Kay Upbeat™ for Her Eau de Toilette. Weeehuuu. Minyak wangi, sentiasa menjadi kegemaran sesiapa sahaja. Bukannya apa, sebab kita semua ada mood tersendiri. Dulu, masa zaman remaja. Ruby tidak pandai berkenaan wangian ni. Kalau tahu satu jenis wangian, wangian tu je […]

AK Food Adventure di Avenue K Shopping Mall

Hahahaha, apa-apa pun ketawa dulu. Sebab ruby lambat sangat kemaskini blogpost berkenaan AK Food Adventure di Avenue K Shopping Mall yang berlansung pada 29 November 2014. Tahun lepas! Hahaha. Bukannya tak nak update tapi busy sangat dengan kerja. Jadi, tahniah kepada pemenang best blog post ya. Ruby kalah tanpa bertanding. Memalukan! Azam tahun 2015 ruby nak on […]