Bagusnya WhatsApp Call

Bagusnya whatsapp call. Ruby tak sedar kewujudannya sehinggalah encik suami tiba-tiba telefon pagi tadi. Ingatkan telefon rosak. Hahaha. Kemudian ruby pun belek-belek whatsapp dan semak ada update terkini ke apps whatsapp tu di Play Store. Memang ada update terkini dari whatsapp. Memandangkan telefon pintar Sony Xperia Z3 ruby dah set kepada auto update bila guna […]

Cara Tukar No Telefon WhatsApp Ke Telefon Baru

Cara Tukar No Telefon WhatsApp Ke Telefon Baru?? Ceritanya begini.. Baru-baru ni Ruby ke Jawa Tengah, Indonesia. Beli kad sim dari simPATI dan seterusnya guna nombor itu di telefon pintar Sony Xperia Z3. Bila dah ada no telefon dan data internet makanya operasi muat turun segala aplikasi android la kan. Salah satu yang penting adalah […]