5000 Pengunjung di OMG Fest 2014

OMG memang mengejutkan! Walaupun pertama kali diadakan, sambutan orang ramai OMG FEST semalam sungguh luar biasa. Tak disangka-sangka, kira-kira 5,000 pengunjung menyerbu OMG FEST di Shah Alam Convention Centre (SACC) walaupun pada hari bekerja, semalam. Hari ini, OMG FEST akan berlangsung sehari lagi dari jam 10 pagi hingga 10 malam dengan 300 booth yang menjual pelbagai […]

Jumpa Anda di OMG FEST 2014 Esok!

Esok sahaja lagi OMG FEST 2014 akan berlangsung. Gaji sudah, tinggal untuk ke SACC Mall Shah Alam je kan. Hehehe. Jumpa anda di OMG FEST 2014 Esok! Bermula esok dan Sabtu, OMG FEST yang menghimpunkan 350 booth pelbagai produk akan berlangsung di Shah Alam Convention Centre (SACC) pada jam 10 malam hingga 7 malam. Keistimewaan OMG […]

Persiapan Raya Di OMG Fest 2014

Kejap betul masa berlalu. Tahu-tahu tinggal DUA HARI saja sebelum OMG FEST bermula. Lepas tu bulan Ramadhan juga bermula. Masa puasa ada ke yang nak membeli-belah nanti? Kalau ruby, ruby lebih suka beli sebelum Ramadhan ni. Penat berpuasa dengan dukung anak lagi ke hulur hilir.  Debaran makin dirasai baik kepada peniaga mahu pun pengunjung. Kebetulan pula […]

5 Hari Lagi OMG Fest 2014

Shah Alam sememangnya lubuk perniagaan. Jika ia penuh dengan pelbagai perniagaan, pastinya OMG Fest 2014 ni penuh dengan macam-macam jenis jualan murah kan? Wah bestnya! Cuma LIMA HARI. LIMA HARI saja lagi sebelum OMG FEST 2014 bermula pada Jumaat dan Sabtu ini (27 dan 28 Jun) di Shah Alam Convention Centre (SACC). Pada saat-saat akhir ini, […]

Tapak Bazaar RM 600 Di OMG FEST 2014

Apabila sebut tentang bazar,? bukan sekali atau dua tapi banyak kali kita dengar rungutan majoriti pengunjung dan peniaga? yang melalui pengalaman ‘hitam’ di sana. Kalau tanya pada peniaga, rata-rata kurang gembira apabila kedudukan booth mereka dan laluan yang tidak teratur menjejaskan jualan ??gara-gara tidak ramai pengunjung singgah. Semuanya disebabkan susunan booth dan lokasi yang tidak dirancang dengan […]

Bazaar OMG FEST 2014 Anjuran Zaynia Team

OmaiGod! Hehehe. Lambakan Bazaar semakin panas memenuhi ruang-ruang utama pusat membeli-belah, exhibition center dan tapak bazaar ini sentiasa penuh dengan peniaga dari seluruh Malaysia! Kalau dah namanya bazaar, tak kiralah apa temanya dan di mana pun lokasi, tentu akan laris di pasaran. Terbaru, kemunculan bazaar OMG FEST 2014 anjuran Zaynia Team dengan kerjasama majalah Stailista pada 27 […]