Teaffani Pâtisserie at Parkamaya

| |

Kehidupan yang sibuk memang jarang untuk saya menikmati secawan teh bersama rakan blog atau pun berjumpa kawan-kawan sekolah. Sememangnya sibuk dengan rutin harian. Adakalanya jika terserempak dimana-mana lokasi baru lah saya dan rakan akan hi tea bersama.

Kali ini, saya berpeluang untuk menikmati high tea bersama rakan blog di Teaffani Pâtisserie dengan bertemakan British School Girl. Samseng sekolah. Hahaha.

Teaffani Patisserie menawarkan pakej menarik jika anda ingin menikmati high tea yang santai di dalam pasaraya berhawa dingin. RM 49.90 untuk High Tea Set  (2 pax). Pakej ini setiap hari ada.

Teaffani-Patisserie-3

Diantara hidangan high tea yang disediakan adalah seperti carrot cake, chocolate cake, macaroon, puff, sandwich dan lain-lain.

Teaffani-Patisserie-1

Pemilihan teh juga boleh dibuat, di Teaffani Patisserie mereka memiliki lebih dari 8 jenis rangkaian teh. Pilihan saya adalah black tea. Hehehe.

Teaffani-Patisserie-11

Selain menikmati high tea di Teaffani Patisserie, mereka juga menjual beberapa jenis cookies yang enak. Paling saya suka adalah Chocolate Almond. Nyummy!

Teaffani-Patisserie-10

Jadi dengan RM 49.90 anda boleh menikmati pelbagai jenih aneka makanan. Untuk 2 orang mesti tidak habis juga ni. Hahaaha.

Teaffani-Patisserie-7

Bergambar bersama pengusaha cafe Teaffani Patisserie iaitu Miss Rachael.

 
Butiran berkenaan cafe Teaffani Patisserie adalah seperti berikut :
Teaffani Patisserie
Parkamaya 3rd Floor, Fahrenheit 88, 147 Bukit Bintang
http://www.teaffani.com
http://facebook.com/teaffani.patisserie
 

Selamat menjamu selera!

xoxo!

sign5.png

Previous

Star Trek Into Darkness

Cure Natural Aqua Gel Dari Jepun

Next

3 thoughts on “Teaffani Pâtisserie at Parkamaya”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.