OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales

| |

OMGFest! adalah salah satu penganjur bazaar terkenal di Malaysia. Bermula tahun 2014, pelbagai jualan bazaar disediakan dan melibatkan penyertaan ramai selebriti terkenal Malaysia. Malah peniaga jenama terkenal di online shop juga tidak ketinggalan bersama-sama berniaga. Banyak peluang perniagaan diberikan agar dapat memberi peluang pembeli melihat pelbagai pilihan dari segi pakaian, hijab, makanan, produk kecantikan dan macam-macam lagi. Kali ini bersempena bulan Ramadan, OMGFest melancarkan satu lagi program besar dan pastinya menarik minat anda kerana ia akan berlangsung seminggu sebelum Raya Aidilfitri iaitu OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales!

OMGFest!-All-Star-Ramadhan-Mega-Raya-Sales-3 OMGFest!-All-Star-Ramadhan-Mega-Raya-Sales-1 OMGFest!-All-Star-Ramadhan-Mega-Raya-Sales-2

Bazaar ini akan turut disertai oleh artis-artis ternama di antaranya Dato’ AC Mizal, Dato’ Aliff Shukri. Mila Jirin, Iffa Raziah, Zarina Zainuddin, Enot, Catriona Ross dan Zureda. OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales akan berlangsung pada 8 Julai – 10 Julai 2015 bertempat di Dewan Kristal TM Convention Centre, Menara TM Bangsar Kuala Lumpur bermula dari jam 10 pagi hingga 6 petang. Seramai 50 “top vendor” yang terdiri dari usahawan-usahawan bumiputera akan bersama-sama di bawah satu bumbung menawarkan harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba.

Acara ini turut mendapat kerjasama daripada www.peaceyallfm.com selaku Rakan Media – Official Online TV Radio. Di samping itu, pertunjukan pentas seperti pertunjukan fesyen, tutorial hijab dan juga demo esklusif dari produk Dherbs iaitu Dato’ Aliff Shukri.

omgfest-allstar-ramadhan omgfest

Selain itu, 100 goodies bag bernilai lebih RM300 termasuk wang tunai untuk mereka yang terawal datang. Pengunjung juga berpeluang bertemu team VJ @peaceyallfm dan membeli-belah bersama rakan-rakan artis. 50 vendor akan membuat promosi jualan terlajak diskaun. Hahaha.

Previous

Resepi Kimball Spaghetti Rendang Ayam (Ciptaan Khas)

Gempak Raya Bersama Jakel 2015

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.