Siri Jelajah Volkswagen Raya “0 Bayaran Muka dan 0 Kadar Faedah”

| |

Siri Jelajah Volkswagen Raya “0 Bayaran Muka dan 0 Kadar Faedah”. Volkswagen Malaysia baru sahaja memulakan siri jelajah di pusat membeli-belah sekitar Lembah Klang bagi membolehkan orang ramai merasai pengalaman dengan jenama tersebut. Para pengunjung juga berpeluang melihat secara dekat dan lebih personal dengan model Volkswagen Beetle Bug dan model-model terpilih yang lain. Setiap hari sepanjang siri jelajah tersebut, seorang pemenang bertuah bakal membawa pulang satu baucar petrol bernilai RM200 dengan hanya mengambil bahagian dalam satu peraduan Instagram yang mudah. Untuk menang, hantarkan foto paling kreatif anda bersama Volkswagen Beetle Bug edisi terhad dan hashtag #VWRevealYourStripes.

Hari Raya menjelang tiba, justeru, Volkswagen Malaysia hari ini melancarkan kempen Hari Raya – 0 bayaran muka dan 0 kadar faedah. Menerusi tawaran ini, syarikat automotif Jerman tersebut menjadikan model-model terlarisnya – Polo, Polo Sedan, Jetta, Golf, Passat dan Tiguan – lebih mudah dimiliki oleh rakyat Malaysia. Para peminat Volkswagen kini boleh membeli sebuah kenderaan Volkswagen dengan 0 bayaran muka dan 0 kadar faedah, penjimatan sehingga RM48, 000.

Siri jelajah Volkswagen Raya

Polo yang telah menerima penambahbaikan baru-baru ini sudah boleh didapati di semua pengedar Volkswagen mulai awal Mei 2015. Versi baharu itu menampilkan perubahan kosmetik. Ini termasuklah satu garis krom penuh gaya pada bahagian atas gril. Rekaan lampu yang kemas dan reflektor pada bampar belakang pula nyata meningkatkan aspek keselamatan. Manakala bahagian luarannya menyerlah dengan mesh horizontal bersama garis krom pada bawah grilnya. Ruang kabin Polo yang telah ditambah baik ini juga menerima dua bentuk perubahan. Ia melibatkan satu garis berwarna perak yang melengkapkan penampilan konsol tengah. Stereng dan kluster meter pula hadir dengan rekaan yang lebih bergaya, mudah dan selesa untuk digunakan.

Volkswagen Raya

Berucap pada majlis pelancaran tersebut, Pengarah Urusan Volkswagen Group Malaysia, Armin Keller berkata, “Hari Raya merupakan musim perayaan yang paling diraikan oleh umat Islam dan juga umat agama yang lain di Malaysia kerana ia merupakan musim perayaan di mana orang ramai akan pulang ke kampung halaman untuk menghabiskan masa bersama ahli keluarga dan rakan-rakan. Kempen ini bermatlamat menjadikan jenama ini lebih mudah diakses oleh rakyat Malaysia yang mahukan prestasi yang mampu ditawarkan oleh kenderaan kami.

“Bersama-sama rakyat Malaysia, kami ingin membantu menjadikan perjalanan pulang ke kampung sebagai satu pengalaman yang hebat.”

Aspek keselamatan amat penting buat kenderaan Volkswagen. Semua enam model yang terlibat dalam kempen ini memiliki ciri keselamatan terbaik. Jetta, Passat dan Tiguan misalnya menawarkan aspek keselamatan luar biasa dengan enam beg udara. Kenderaan Volkswagen juga dilengkapi cagak tempat duduk kanak-kanak (ISOFIX), sistem brek anti kunci (ABS), kawalan jarak parkir dan peranti elektronik yang mampu melumpuhkan enjin kenderaan. Semua ciri ini pasti memberi ketenangan minda kepada pemandu dan dan penumpang.

Tiguan hadir bersama sistem pengesan keletihan/mengantuk yang akan memberi amaran sekiranya mendapati pemandu sedang mengantuk. Ia turut didatangkan dengan Electronic Stability Control (ESC) yang dicipta untuk menghalang berlakunya masalah understeer atau oversteer sewaktu mengambil selekoh.

Volkswagen Raya

Kempen sifar bayaran muka dan kadar faedah ini berlangsung di semua pengedar Volkswagen di Malaysia mulai 1Jun hingga 31 Julai 2015. Promosi pembiayaan tanpa faedah boleh didapati menerusi lima bank yang mengambil bahagian – Affin Bank, AmBank, Hong Leong Bank, Maybank dan Public Bank.

VW Raya Roadshow VW Raya Roadshow

Sekiranya anda merancang untuk memasukkan kenderaan dengan kejuruteraan Jerman ini ke dalam senarai pembelian, Volkswagen ada tawaran menarik. Anda boleh memiliki model Volkswagen kegemaran – Polo, Polo Sedan, Jetta, Golf, Passat dan Tiguan dengan 0 bayaran muka dan 0 faedah. Promosi ini menawarkan penjimatan sehingga RM48, 000*. Promosi hebat ini adalah sementara stok masih ada.

Jadual siri jelajah adalah seperti berikut:

Ikano Power Centre – 23 Jun hingga 28 Jun 2015

1Utama – 1 Julai hingga 5 Julai 2015

Paradigm Mall – 9 Julai hingga 12 Julai 2015

www.volkswagen.com.my

www.facebook.com/VolkswagenMalaysia

www.instagram.com/volkswagenmalaysia/

Previous

Harga Makanan Di Bazaar Ramadan Mahal

Pelicana Chicken Dari Korea Kini Di Malaysia

Next

1 thought on “Siri Jelajah Volkswagen Raya “0 Bayaran Muka dan 0 Kadar Faedah””

 1. Serius promosi Raya. Seronok dapat pandu kereta baru balik kampung. Teringatkan lagu kanak-kanak.

  Bapaku pulang dari kota
  Bapaku belikan kereta
  Kereta kecil warna merah
  Akan kubawa ke sekolah

  Ponponponponpon ponpon ponpon

  Reply

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.