Malaysia IT Fair 2015 Kembali Lagi Di Mid Valley

| |

Malaysia IT Fair-0001

Seperti yang kita tahu, Malaysia IT Fair ini mengadakan jualan barangan perkakasan untuk komputer dan elektronik. Kebiasaannya, Ruby akan pergi untuk melihat perkembangan teknologi zaman sekarang. Dahulunya, amat jarang-jarang melihat expo-ekpo elektronik dan sekarang teknologi amat pesat berkembang mencipta benda baru.

DSC_0922

Seperti ekspo IT yang sebelum ini, mesti ada barangan promosi yang anda boleh dapat dengan harga berpatutan. Malaysia IT Fair ini, mengadakan jualan murah pada “external hardisk 1TB” pada harga RM 99. Seperti biasa, barangan lain juga boleh didapati dengan murah seperti “pendrive” 8GB RM 1 dan antivirus Kapersky pada harga RM 19.90.

image

Malaysia IT Fair 2015 ini bermula pada 28 Ogos 2015 sehingga 31 Ogos 2015, ianya bertempat di Mid Valley. Seperti ekspo yang sebelum ini, ruby berkesempatan untuk membeli beberapa perkakasan untuk kamera dan komputer seperti “hard disk”, “OTG (On The Go), memori kad untuk kamera dan telefon pada harga yang amat murah.

image

Selain itu, di situ juga menjual komputer riba, komputer peribadi pada harga murah. Sekarang jualan komputer pada speksifikasi yang “standard” anda boleh memilki pada murah.

Kepada sesiapa yang ingin mencari perkakasan komputer pada harga yang berpatutan anda boleh datang ke Malaysia IT Fair 2015 bertempat di Mid Valley.

https://www.facebook.com/malaysiaitfair

http://www.malaysiaitfair.com.my/v2/

Previous

Kulit Bersih & Cantik dengan Masker Vietnam

TechBiz @ Malaysia IT Fair

Next

1 thought on “Malaysia IT Fair 2015 Kembali Lagi Di Mid Valley”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.