Haruman Baru MARY KAY Cityscape™ Untuk Lelaki & Wanita

| |

Wangian sememangnya wajib dimiliki oleh setiap insan. Jika tiada wangian, pastinya anda berasa tidak selesa dengan bau badan dan kesan bau peluh setelah beberapa lama bekerja. Tidak kira anda bekerja di dalam pejabat atau pembantu restoran. Pastinya dengan wangian akan membuatkan mood anda lebih bagus tiap saat. Bawalah kemana-mana aja wangian anda, agar ia dapat menyelamatkan hari anda.

Didalam bag ruby pasti ada satu wangian. Ruby lebih suka bawa wangian jenis spray, supaya senang sembur semasa di washroom. Untuk 5 hari di Dubai, ruby bawa sebotol terus Cityscape™ Eau de Parfum 50ML. Sekali guna dalam 3 hingga 4 kali spray. Baru bersemangat nak travel. Hehehe.

MARY-KAY-Cityscape-6 MARY-KAY-Cityscape-2 MARY-KAY-Cityscape-5 MARY-KAY-Cityscape-4

  • Top notes: Bergamot, pink pepper, red currant, apricot, violet leaves
  • Middle notes: Phantomia orchid ScentTrek™, orange flower absolute, peony, Florentine orris
  • Bottom notes: Sandalwood, damson plum, sustainable vanilla beans from Madagascar ORPUR®, angelica, amber

“Diilhamkan dari seni bina bandar canggih dan flora yang jarang dijumpai. Minyak wangi Cityscape™ dicipta dengan bahan yang jarang ditemui iaitu Phantom Orchid. Phantom Orchid hanya tumbuh di Hutan hujan Amazon. “Orkid ini adalah simbol utama kecanggihan, kerana anda hanya boleh menghargai keindahannya dalam masa tertentu dan pada waktu malam sahaja, “kata pencipta minyak wangi terkenal, Rodrigo Flores-Roux.Rodrigo Flores-Roux

Minyak wangi Cityscape™ Eau de Parfum mengandungi Bergamot, pink pepper, red currant, apricot and violet leaves combined with notes of orange flower absolute, peony, sandalwood, damson plum, vanilla beans and amber untuk memberi haruman anggun bergaya.

Bagi konsep Cityscape™ Cologne Spray, pencipta minyak wangi terkemuka Linda Song dan Olivier Gillotin diilhamkan dari kehidupan lelaki.

Olivier Gillotin

 

 

Minyak wangi ini mengandungi Italian bergamot, French lavender and pepper combined with notes of Geranium oil Egypt, orange flower, whiskey barrel accord, cedarwood, sandalwood, patchouli oil, vetiver, amber and Mediterranean rockrose untuk memberi haruman kejantanan yang lebih sensual.

MARY-KAY-Cityscape-7 MARY-KAY-Cityscape-1

  • Top notes: Italian bergamot, French lavender, pepper
  • Middle notes: Geranium oil Egypt ORPUR®, orange flower, whiskey barrel accord
  • Bottom notes: Cedarwood, sandalwood, patchouli oil Indonesia ORPUR®, vetiver, amber, Mediterranean rockrose

MARY-KAY-Cityscape-3
Dapatkan wangian terkini Mary Kay Cityscape™ Cologne Spray – RM 129 & Mary Kay Cityscape™Eau de Parfum – RM 129

www.facebook.com/MaryKay.com.my

www.marykay.com.my

Previous

Hamil Kali Ke-2 : 5 Weeks Pregnancy – Tanda-Tanda Hamil

Temui LEGO NINJAGO di The Curve

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.