Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

| |

Siapa teruja nak join pameran Transformers Autobots Rollout di 1Utama pada musim cuti sekolah ni?? Bestnya! Nak bergambar dengan Bumblebee dan Optimus Prime setinggi 10 kaki tu. Harap-harap boleh bersembang sekali dengan robot. Haha. Transformers bermula dengan satu siri komik pada tahun 1980-an sebelum berkembang menjadi siri televisyen animasi yang menggambarkan perang antara robot gergasi yang boleh mengubah ke dalam kenderaan dan objek lain. Ditetapkan terhadap dunia luar antara Cybertron dan Bumi, ia berkisah kepada dua puak iaitu Autobots dan Decepticons dalam perjuangan yang tidak berkesudahan untuk dominasi dan keamanan. Sejak filem Transformers yang pertama berada di skrin besar pada tahun 2007, sinematografi dan kesan khas telah menawan penonton dari seluruh dunia tidak kira sama ada kepada orang dewasa dan kanak-kanak. Sekarang, rakyat Malaysia berpeluang untuk mengalami sendiri secara langsung Transformers kesukaan mereka! Robot ini akan membuat penampilan di 1Utama semasa cuti sekolah akan datang.

Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

Dianjurkan oleh Hasbro Toy (Malaysia) Sdn. Bhd, butiran acara adalah seperti di bawah:

Tarikh: 25 Mei – 5 Jun 2016

Masa: 10AM – 10PM

Tempat: Ground Floor, Centre Court (Old Wing), Utama Shopping Centre 1

Sebagai bonus tambahan, Chevrolet Camaro eksklusif yang dibuat filem sebagai Bumblebee juga akan dipamerkan pada acara ini pada 26 Mei, jam 3PM hingga 6PM. Hanya lima unit sahaja kereta ini diketahui wujud di negara ini, ia menjadikan paparan kereta di dalam 1Utama yang paling unik dan lain dari yang lain.

Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

Sumber gambar : www.motori.fanpage.it/chevrolet-camaro-transformers-special-edition

Selain berjumpa dengan wira kegemaran mereka, mereka juga berpeluang untuk membeli barangan Transformers eksklusif, kanak-kanak daripada semua peringkat umur boleh menyertai pelbagai aktiviti yang menarik di pameran itu semasa musim cuti sekolah. Antaranya aktiviti Fastest Fingers Challenge di mana kanak-kanak berumur 8-12 tahun boleh mengambil bahagian dengan pembelian minimum RM120 dalam dua resit. Cabaran memerlukan mereka untuk memasang lengkap Transformers Combiner robot dalam masa yang paling cepat. Pemenang setiap cabaran akan membawa pulang Generations Combiner Leader bernilai RM249.90. Cabarab berlangsung pada hujung minggu semasa tempoh pameran.

Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

Dengan pembelian minimum RM80 dalam dua resit, kanak-kanak berusia 5 hingga 12 akan mempunyai peluang untuk menyertai aktiviti Dynamic 5 Challenge. Yang direka untuk menggalakkan kerja berpasukan dan kepimpinan, aktiviti ini menggunakan watak Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Grimlock dan Strongarm. Pemenang dan peserta aktiviti ini akan menerima hadiah istimewa Transformers setelah selesai. Mereka juga berpeluang untuk bergambar bersama Bumblebee dan Optimus Prime yang bersaiz 10 kaki di hadapan sebuah sinematik latar belakang visual Transformers.

Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

Sumber gambar : www.kingdommagictravel.com

Anak-anak pemilik keahlian One Card yang tiba di acara awal boleh mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti dan pertandingan tanpa pembelian minimum. Walau bagaimanapun, ia adalah terhad kepada 50 kanak-kanak setiap hari. Peminat Transformers dikalangan orang dewasa juga tidak dikecualikan daripada mengunjungi pameran itu kerana akan ada paparan khas yang terdiri daripada koleksi edisi terhad sepanjang tempoh pameran itu.

Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama

Transformers adalah sebuah filem dan animasi fiksyen siri penuh aksi ikonik, menampilkan robot bersenjata dengan senjata dan kemahiran pertempuran. Hubungan antara robot dan manusia membentuk banyak intipati cerita Transformers.

www.facebook.com/transformersMY

Previous

Mary Kay MelaCEP Plus+ Luminous System

Dental Checkup Ibu Hamil Di Klinik Pergigian Az-Zahra Menggunakan Sensodyne

Next

1 thought on “Pameran Transformers Autobots Rollout Di 1Utama”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.