Bengkel Cetaphil Baby Experience

| |

Hai semua, hari ini ruby nak kongsikan berita gembira buat anda semua yang bergelar ibu! Ibu muda atau ibu yang baru melahirkan atau ibu yang ada bayi berusia 2 tahun ke bawah. Semua boleh sertai peraduan bengkel Cetaphil Baby Experience yang ruby ingin kongsikan ni. Ruby juga mencari 3 orang teman untuk sama-sama menimba ilmu di bengkel Cetaphil Baby Experience. Best kan?

Sebelum ini ruby pernah cuba Cetaphil untuk diri sendiri, tetapi baru-baru ini ruby dapat tahu rangkain penjagaan bayi jenama Cetaphil telah dijual di farmasi Caring. Boleh lah ruby cuba dekat anak-anak ruby nanti. Hehe.

Jenama Cetaphil mempunyai rekod yang panjang dan terbukti menyediakan penyelesaian penjagaan kulit dengan dermatologi dan warisan perubatan. Cetaphil Gentle Skin Cleanser diasaskan oleh seorang ahli farmasi pada tahun 1947 dan merupakan produk penjagaan kulit yang pertama disyorkan oleh dermatologi sebagai produk penjagaan kulit yang cukup lembut untuk semua jenis kulit. Selama lebih 40 tahun, produk Cetaphil dibangunkan dan diuji di bawah kawalan klinikal yang ketat untuk memastikan hanya kualiti tertinggi disampaikan kepada pengguna.

Cetaphil telah menerima pelbagai anugerah, ikrar kolektif serta kelulusan daripada komuniti penjagaan kecantikan dan kesihatan. Cetaphil adalah jenama dermatologi No. 1 penjagaan kulit di Malaysia. Hari ini, kira-kira satu botol dijual setiap minit di seluruh dunia dan formula yang dibangunkan pada tahun 1947 masih mengekalkan tradisi, tanpa perubahan – sehingga ke hari ini.

Jika dulu kita hanya menggunakan Cetaphil kerana rangkaian produk hanya untuk remaja dan dewasa. Kini, mereka juga telah mempunyai rangkaian produk penjagaan bayi! Dari baby wipes, mandian, shampoo dan losyen. Bagus kan? Jadi jika anda ingin menjadi orang pertama dapat mencuba produk Cetaphil Baby di bengkel Cetaphil Baby Experience. Jom sertai pertandingan mudah ini melalui laman facebook www.facebook.com/cetaphilmalaysia. Jangan lupa, ruby akan memilih 3 pemenang bertuah juga! Jadi sebelum anda klik SUBMIT, screenshot dan komen di facebook ruby di sini https://www.facebook.com/rubydotmy/photos/a.479444502082151.134046.177945348898736/1417874918239100/?type=3

Cetaphil Baby Experience Cetaphil Baby Experience Cetaphil Baby Experience

When become a mother, the love between mother and baby are automatically created. Then, whatever you do, always calm the baby. From the bath, massage, time together, time to play, feeding and sleeping. Certainly give comfort to the baby. Because the mother is able to give everything, even tired. I want to join Cetaphil Baby Experience to learn more knowledge babysitting, so my motherhood journey more meaningful.

Cetaphil Baby Experience

Cetaphil Baby Experience 2016 Terma & Syarat

 1. Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia dan mempunyai alamat sah di Malaysia.
 2. Peserta mestilah berusia 18 tahun keatas.
 3. Peserta dikehendaki untuk menyediakan nama penuh, alamat e-mel, alamat rumah dan nombor kad pengenalan untuk mengambil bahagian dalam kempen ini.
 4. Kakitangan Galderma Malaysia, agensi-agensi pengiklanan dan kedai-kedai yang mengambil bahagian termasuk saudara-mara mereka tidak layak untuk menyertai peraduan ini.
 5. Semua penyertaan untuk pertandingan ini mesti dihantar dari 1 Julai 2016 hingga 31 Ogos 2016. Selepas tarikh ini, sebarang penyertaan tidak akan dilayan.
 6. Cara menyertai pertandingan adalah seperti berikut:
  • Berkongsi dengan kami mengapa sentuhan kasih sayang seorang ibu adalah penting. I
  • si maklumat peribadi anda di ruang yang disediakan.
  • Hantar dan kami akan menghubungi anda jika anda adalah salah seorang pemenang!
 7. Keputusan hakim adalah muktamad.
 8. Hadiah adalah seperti berikut:
  • 2000 x Cetaphil RM5 baucar.
  • 600 x Cetaphil Baby Sampel Produk.
  • 12 x 2 tiket Eksklusif untuk Pengalaman Cetaphil Baby bernilai RM500 setiap satu.
 9. Tiada alternatif wang tunai untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan. Hadiah-hadiah tidak boleh dipindah milik.
 10. Baucar ‘Cetaphil RM5’ akan menjadi e-baucar dan dihantar kepada anda melalui e-mel. Anda hanya perlu untuk mencetak dan gunakan di cawangan Caring yang terdekat untuk menebusnya. Tempoh sah laku baucar adalah sehingga 31 Oktober 2016.
 11. Cetaphil Malaysia tidak akan bertanggungjawab untuk penghantaran lewat Sampel Baby produk melalui syarikat pos yang digunakan.
 12. Cetaphil Malaysia berhak untuk menggantikan mana-mana hadiah dengan barangan yang sama nilainya tanpa sebarang notis.
 13. Cetaphil Malaysia akan memaklumkan kepada pemenang melalui e-mel dan pemenang perlu membalasnya dalam tempoh 5 hari. Jika pemenang tidak membalas e-mel dalam masa 5 hari, Cetaphil Malaysia berhak untuk memilih pemenang baru tanpa memaklumkan anda.
 14. Pemenang dan semua peserta peraduan bersetuju dengan penggunaan nama dan imej dalam mana-mana bahan publisiti selagi Cetaphil Malaysia difikirkannya munasabah untuk menggunakan kandungan tersebut.
 15. Pemenang tiket Cetaphil Baby Experience mesti bersetuju jika mereka ingin menghadiri bengkel:
  • Diambil gambar dan difilemkan semasa bengkel tersebut.
  • Akan dipaparkan di saluran media sosial Cetaphil, melalui video atau imej.
  • Tiada bayaran akan disediakan untuk penggunaan kandungan di atas.
  • Kanak-kanak dibenarkan hadir di bengkel ini tetapi anda perlu untuk memastikan mereka diselia dan dijaga semasa anda mengambil bahagian dalam aktiviti bengkel.
 16. Dengan menyertai peraduan ini, peserta adalah terikat dengan terma-terma dan syarat-syarat.
 17.  Cetaphil Malaysia berhak untuk membatalkan penyertaan peserta yang:
  • Memuat naik sebarang perisian atau kandungan yang peserta tidak memiliki.
  • Memuat naik fail yang mengandungi virus atau data rosak.
  • Memuat naik imej yang dianggap tidak sesuai / tidak sesuai.
  • Menggunakan atau mengedarkan program perisian “auto”, “makro” program perisian atau lain-lain “cheat utility” program perisian atau aplikasi.
  • Cuba untuk melaksanakan apa-apa penipuan, mengganggu, menggodam atau mentafsirkan apa-apa penghantaran dari pelayan untuk pertandingan ini
 18. Cetaphil Malaysia berhak untuk membatalkan atau meminda pertandingan dan terma-terma dan syarat tanpa notis walau apa jua sebab, terutamanya sekiranya berlaku bencana, peperangan, kekacauan awam atau tentera atau apa-apa kejadian lain di luar kawalan Cetaphil Malaysia. Sebarang perubahan kepada pertandingan akan dimaklumkan kepada peserta secara kolektif secepat yang mungkin. Walau bagaimanapun, Cetaphil Malaysia tidak akan memberitahu setiap peserta secara peribadi.
 19. Promosi ini tidak ditaja, disahkan atau ditadbir oleh atau berkaitan dengan Facebook.
 20. Semua peserta bertanggungjawab sepenuhnya terhadap sebarang kecederaan, kerosakan atau tuntutan bagi kehilangan yang mungkin dialami, menderita akibat mengambil bahagian dalam peraduan ini atau daripada penebusan hadiah.
 21. Dengan menyertai peraduan ini, setiap peserta mengisytiharkan mereka memahami sepenuhnya dan tanpa syarat bersetuju dan menerima terma-terma dan syarat-syarat. Semua keputusan yang dibuat oleh hakim-hakim dan Cetaphil Malaysia adalah muktamad. Sebarang surat-menyurat, semakan atau rayuan tidak akan dilayan.
 22. Cetaphil Malaysia menghormati maklumat peribadi dan komited untuk memastikan semua maklumat peribadi yang dikendalikan mengikut peruntukan mana-mana undang-undang privasi tempatan dalam setiap bidang kuasa. Kami mengumpul dan menyimpan maklumat peribadi individu untuk pertandingan ini sahaja, kami tidak akan mendedahkan maklumat peribadi kepada pihak ketiga tanpa persetujuan individu.

Acara bengkel Cetaphil Baby Experience akan diadakan pada bulan September 2016. Jadi, tunggu apa lagi? Sertai sekarang dengan klik www.facebook.com/cetaphilmalaysia dan jawab soalan mudah. Kamudian butiran peribadi anda untuk memudahkan pihak Cetaphil hubungi anda kembali! Good Luck!

www.cetaphil.com.my

www.facebook.com/cetaphilmalaysia

www.instagram.com/cetaphilmy

Previous

Penghantaran Percuma Dari Shopee

Rudy Habibie : Habibie & Ainun 2

Next

1 thought on “Bengkel Cetaphil Baby Experience”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.