Sponsored Post : Hugo Boss The Scent

| |

Wangian terkini HUGO BOSS THE SCENT sebagai hadiah? Idea yang bagus kan? Hugo Boss, siapa yang tidak tahu tentang jenama ini? Terkenal di seluruh dunia, malah memiliki peminatnya yang tersendiri. Wangian Hugo Boss AG, sering digelar sebagai BOSS, adalah sebuah jenama fesyen mewah Jerman. Ia diasaskan pada tahun 1924 oleh Hugo Boss dan ibu pejabat di Metzingen, Jerman. Pada asalnya memberi tumpuan kepada pakaian seragam, ia merupakan pembekal untuk organisasi Parti Politik Nazi sebelum dan semasa Perang Dunia II. Selepas perang dan kematian pengasas pada tahun 1948, Hugo Boss mula memberi tumpuan kepada pakaian seragam dan pakaian lelaki.

Syarikat itu mula diperkenalkan kepada orang awam pada tahun 1985 dan memperkenalkan barisan wangian pada tahun yang sama. Malah mula menambah koleksi pakaian lelaki . Manakala pakaian wanita pula diperkenalkan pada tahun 1997, koleksi pakaian wanita dikeluarkan sepenuhnya pada tahun 2000 dan juga pakaian kanak-kanak pada tahun 2008/2009. Sejak itu syarikat ini berkembang menjadi sebuah rumah fesyen global utama dengan lebih daripada 1100 kedai-kedai runcit milik syarikat Hugo Boss di seluruh dunia sehingga tahun 2016. Menarikkan sejarah Hugo Boss?

Untuk musim perayaan dan sambutan tahun baru yang bakal tiba, BOSS THE SCENT for HIM dan BOSS THE SCENT for HER sangat sesuai untuk dijadikan hadiah. Malah anda boleh memilikinya sebagai wangian tahun baru 2017. Hehehe. Dua wangian ini mempunyai deria yang mempesona dan memberi kesan yang mendalam kepada si pemakai dan orang sekeliling. Untuk meningkatkan pengalaman, BOSS Parfums telah mencipta satu siri kandungan digital baru yang menonjolkan enam mata nadi pada badan. Ia mampu meningkatkan kuasa wangian. Seperti yang anda sedia maklum, apabila nadi lebih dekat dan hati. Ia berdenyut lebih cepat, ini titik nadi punca kepada haba badan, memberi keharuman BOSS THE SCENT dan membuat pasangan anda mahu mendekatkan diri kepada anda kerana perasaan sensual mula berputik.

Sponsored Post : Hugo Boss The Scent

BOSS THE SCENT for HIM, wangian sensual untuk lelaki. Terpancar dengan intipati bersemangat dan godaan. Terdiri daripada buah-buahan Mandinka eksklusif, digabungkan dengan lavender dan kulit burnished. Campuran ini unik kerana memberi semangat kehidupan kepada si pemakai.

Sponsored Post : Hugo Boss The Scent

BOSS THE SCENT for HER adalah minyak wangi yang menawan memancarkan luhur keanggunan feminin, kehangatan dan menggoda. Pati kandungan di dalam wangian ini adalah dari pic madu, bunga Osmanthus dan freesia. Ia pasti membuatkan anda berasa menawan dan menggoda. Akhirnya, ketagih bauan tersembunyi iaitu koko panggang, ia membuatkan anda akan ingat selama-lamanya wangian ini.

Sponsored Post : Hugo Boss The Scent

‘Saya suka mencari hadiah yang sempurna dan menemui wangian baru bagi seseorang adalah sangat istimewa kerana mereka akan sentiasa memikirkan anda apabila mereka memakainya. BOSS THE SCENT adalah hadiah yang sempurna untuk musim perayaan ini, ‘ kata Anna Ewers, duta BOSS THE SCENT for HER.

Sponsored Post : Hugo Boss The Scent

Wangian BOSS telah menjadi kegemaran ramai kerana bau yang menyenangkan dan sesual. Trademark rekaan botol juga sudah dikenali dengan gayanya tersendiri. Kini pelakon British Theo James dan top model Anna Ewers dari Jerman telah membintangi wangian BOSS THE SCENT, ia adalah sebuah filem oleh HUGO BOSS yang menampilkan siri wangian menggoda baru untuk lelaki dan wanita. Diilhamkan oleh seni godaan, mewah dan berahi ini direka untuk mendapatkan kuasa menggoda tersembunyi yang menyelubungi pemakainya dengan tarikan menawan. Direka oleh Jason Wu, Pengarah Artistik untuk pakaian wanita BOSS dan dirakamkan oleh pengarah terkenal Amerika, penulis skrip dan penerbit filem, Darren Aronofsky, yang terkenal dengan filem Requiem For A Dream, Black Swan dan Noah

 

Anda boleh dapatkan BOSS THE SCENT for HER (EDP) dalam 3 saiz iaitu 30ml, 50ml dan 100ml. Manakala BOSS THE SCENT for HIM (EDP) dalam 3 saiz iaitu 50ml, 100ml dan 200ml. Dapatkan wangian ini di kedai perfume berdekatan anda! Selamat Tahun Baru!

HUGO BOSS Website

HUGO BOSS Facebook

P/S : Ulasan ini telah disampaikan oleh Hugo Boss tetapi semua pemikiran dan pendapat adalah dari ruby sendiri.

Previous

Honda Civic 2016 Penang Road Trip

Bertemu Sahabat Lama di Majlis Reunion Southern Kinta Consolidated SKC Bernam

Next

1 thought on “Sponsored Post : Hugo Boss The Scent”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.