Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia

| |

Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia. Shell Malaysia hari ini mengumumkan kerjasama dengan Doodle Malaysia pada satu inisiatif khas yang dipanggil “Doodle Your Moment”. Inisiatif ini akan dapat melihat peruncit bahan api Shell Malaysia bekerjasama dengan Doodle Malaysia iaitu komuniti artis tempatan. Mereka akan melukis kehidupan detik-detik yang dikongsi oleh Rakyat Malaysia di Shell Select dalam bentuk doodle kreatif dan unik.

Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia
Ms.Joey Liew, Retail Operations Manager, Shell Malaysia Trading Sdn. Bhd; Juan Villanueva, Concept Artist and Mr. Au Tong Sing, National Sales Manager, Shell Malaysia Trading Sdn. Bhd celebrating the collaboration between Shell Malaysia and Doodle Malaysia for the latest Shell Select campaign – Doodle Your Moment

“Kami percaya bahawa perjalanan sehari-hari boleh dibuat lebih baik apabila ia dibelanjakan di Shell Select, yang kawasan-kawasan perlindungan sehenti yang direka untuk menyegarkan pelanggan dan mengurangkan kebimbangan mereka. Melalui kerjasama dengan Doodle Malaysia, kami berhasrat untuk memberi pelanggan peluang sekali seumur hidup untuk menjadikan detik-detik bahagia mereka di dalam coretan lukisan tangan iaitu Doodle” kata Au Tong Sing, Pengurus Jualan Negara, Shell Malaysia Trading Sdn. Bhd.

“Tahun lepas, sempena ulang tahun ke-125 kami di Malaysia, kami bekerjasama dengan artis-artis tempatan untuk menghasilkan mural di 15 stesen Shell di seluruh negara, dan mewujudkan botol edisi water2go terhad. Kedua-dua inisiatif telah diterima baik oleh rakyat Malaysia dan , mencetuskan perbualan positif di media sosial.

Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia

Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia

Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia

Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia

Berlangsung dari 22 Mac hingga 26 April 2017, “Doodle Your Moment” akan memberi peluang kepada pelanggan untuk berkongsi detik-detik peribadi mereka, seperti minum kopi bersama rakan-rakan atau berehat sambil makan ais krim dengan keluarga di Shell. Ambil gambar detik indah tersebut, muat naik di Instagram, kapsyen kreatif tidak lebih daripada 40 perkataan beserta hashtag #ShellKita dan @DoodleMalaysia. 100 gambar kreatif akan dipilih dan akan dilukis oleh artis-artis Doodle Malaysia dan dihantar terus kepada anda sebagai tanda penghargaan anda bersama Shell.  www.shell.com.my/doodle

“Doodle Your Moment” adalah inisiatif daripada kempen Shell “Refreshing Journeys” yang bertujuan menunjukkan kepada rakyat Malaysia bahawa perjalanan bukanlah hanya jarak destinasi, tetapi perjalanan dan detik-detik yang berlaku di sepanjang jalan. Ia bertujuan memberi pelanggan menikmati perjalanan yang selamat, segar, dan selesa apabila mereka melangkah ke Shell Select.g Ia memberi satu ruang baru kepada aktiviti yang kita lakukan seharian.

Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia 1

Detik-detik perjalanan tidak akan lengkap jika tidak singgah ke Shell Select, dari susunan makanan dan minuman yang lengkap, susunan menarik, perkhidmatan 5 bintang, staff yang berpengalaman, stesten ATM, tandas, surau, ruang parking untuk berehat dan servis 24 jam. Ia dapat memberi pelanggan kesegaran memulakan pemanduan. Stesen minyak Shell adalah nadi kepada perjalanan selamat untuk seisi keluarga, walau kemana pun arah anda pergi. Betul tak?

Sebagai sebahagian daripada kempen ini, Shell Malaysia juga bekerjasama dengan penyanyi, penulis lagu tempatan iaitu Talitha Tan untuk menghasilkan video muzik berjudul “Rasa Sayang”, yang merakamkan detik-detik pelanggan di Shell Select. Menikmati deli2go dengan orang yang tersayang dan meraikan kejutan majlis hari jadi yang turut dibantu oleh kakitangan stesen Shell.

Untuk video muzik, dan maklumat lanjut mengenai saat-saat yang menyegarkan pelanggan boleh mengalami di Shell Select, sila layari www.shell.com.my/motorists/inside-our-stations.html

Previous

Kempen Dutch Lady Mak Hebat Mak Menang

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime

Next

6 thoughts on “Doodle Your Moment Bersama Shell Malaysia”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.