Suria KLCC Spring / Summer Fashion Week 2017

| |

Suria KLCC Spring/ Summer Fashion Week 2017 kembali dengan pelbagai promosi menarik dan pertunjukan fesyen menampilkan trend terkini khusus untuk para penggemar fesyen. Majlis pelancaran Minggu Fesyen Suria KLCC berlangsung hari ini dengan pertunjukan fesyen jenama berasal dari Portugal, Sacoor Brothers. Jenama yang terkenal dengan dutanya Christiano Ronaldo iaitu ikon bolasepak bertaraf antarabangsa masakini menampilkan koleksi musim bunga/panas 2017 sesuai untuk golongan lelaki, wanita dan kanak-kanak.

Selain daripada Sacoor Brothers, tujuh jenama antarabangsa lain akan turut menampilkan koleksi terkini musim bunga/panas 2017 masing-masing antaranya adalah PUMA, Brooks Brothers, Boggi Milano, Ted Baker, TUMI, Nicholas & Bears serta Fred Perry. Pertunjukan fesyen jenama-jenama ini akan diadakan antara 15 Mac hingga 19 Mac. Para penggemar fesyen bukan sahaja boleh memperolehi inspirasi melalui pertunjukan-pertunjukan fesyen ini, malah akan diberikan ganjaran menarik apabila membeli belah di Suria KLCC bermula dari 14 Mac hingga 2 April ini.

Minggu Fesyen Suria KLCC

Untuk pembelian minima sebanyak RM1,000 di mana-mana stor fesyen termasuk pakaian, kosmetik, produk kecantikan, kacamata dan kasut di Suria KLCC, para pelanggan akan menerima ganjaran baucer barangan kosmetik bernilai RM100. Selain itu, 10 pelanggan pertama yang membeli belah di hujung minggu dan membuat pembelian sebanyak RM3,000 dan ke atas pula akan menerima sebotol minyak wangi jenama Jo Malone London yang bernilai RM180.

Jadual pertunjukan Suria KLCC Spring/ Summer Fashion Week 2017

Minggu Fesyen Suria KLCC

SACOOR Brothers x Suria KLCC Spring/ Summer Fashion Week 2017

Ruby berkesempatan menyaksikan pertunjukan fesyen SACOOR Brothers dan menyukai koleksi musim ini. Warna menarik dan material bersesuaian dengan cuaca di Malaysia. Siapa kata tidak boleh bergaya ketika ke pejabat?

SACOOR Brothers x Suria KLCC Spring/ Summer Fashion Week 2017 SACOOR Brothers x Suria KLCC Spring/ Summer Fashion Week 2017 SACOOR Brothers x Suria KLCC Spring/ Summer Fashion Week 2017

Kisah Sacoor Brothers adalah impian dari empat adik-beradik, yang pada Nov 15, 1989 telah melancarkan satu pengembaraan yang luar biasa untuk membina sebuah jenama yang bergaya sinonim dengan kualiti, reka bentuk, nilai, perkhidmatan dan di atas semua klasik keanggunan. Nilai-nilai yang telah membuat jenama sebuah rumah fesyen global utama, dilihat dalam fesyen mewah di seluruh dunia.

Sacoor Brothers bermula dari sebuah kedai fesyen runcit kecil yang menjual pakaian secara eksklusif untuk lelaki. Ia terletak betul-betul di tengah-tengah ibu negara Eropah, Lisbon, di jalan yang sibuk di mana bau espressos segar dan pastri yang lazat memenuhi udara.

Perkhidmatan dan pengalaman adalah teras daripada DNA syarikat. Satu semangat yang telah membawa 4 bersaudara untuk terus mereka koleksi yang berkualiti tinggi digabungkan dengan perkhidmatan yang sangat baik. Tiada rahsia untuk ini, kerana ia adalah komitmen syarikat untuk melatih pekerja dan bersemangat mesra rakyat Portugis.

Pada tahun 1997 Sacoor Brothers membuka kedai pertamanya di dalam pusat membeli-belah di Lisbon, pusat membeli-belah yang terbesar di Eropah pada masa itu. Selepas menguasai seni pakaian lelaki, Sacoor Brothers memperluaskan perniagaan dan mula mewujudkan koleksi Sacoor Woman pada tahun 2001. Butik Sacoor Brothers juga menawarkan rekaan untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan, ia mula dilancarkan pada tahun 2014. Sekarang seluruh keluarga mempunyai akses untuk memiliki pakaian dari Sacoor Brothers. Tidak kira si bapa bekerjaya, ibu bekerjaya atau anak-anak yang aktif.

Sebagai jenama yang berkembang dan memenuhi keperluan fesyen pelanggan, Sacoor Brothers juga bekerjasama dengan selebriti terkenal tempatan dan Hollywood, ahli sukan dan kelab-kelab bola sepak antarabangsa; untuk mendapat pengiktirafan global di pasaran antarabangsa. Perkongsian Sacoor Brothers dan selebriti mendapat kekuatan untuk memulakan legasi antarabangsa pada tahun 2007 yang dilancarkan di Sepanyol dan United Arab Emirates.

Sekarang Sacoor Brothers berada di 13 buah negara yang berbeza, Sacoor Brothers telah meraikan pembukaan lokasi ke-100. Lelaki, Wanita dan Kanak-kanak boleh memiliki Sacoor di Portugal, Sepanyol, United Kingdom, Belgium, United Arab Emirates, Qatar, Bahrain, Kuwait, Arab Saudi, Lubnan Indonesia, Malaysia, dan Singapura.

Hari ini Sacoor Brothers adalah jenama premium, yang menawarkan penghalusan kepada mereka yang menghargai gaya elegan.

Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai jadual pertunjukan fesyen serta promosi Minggu Fesyen Suria KLCC, sila lawati laman sesawang www.suriaklcc.com.my atau hubungi kaunter perkhidmatan pelanggan Suria KLCC di 03-2382 2430.

www.facebook.com/SuriaKLCCMall

www.instagram.com/suriaklccmall

www.suriaklcc.com.my

Previous

Aiman Tino & Wonder Glow Lancarkan 3 Produk Sweet Aiman

Ayam Goreng McD™ Baharu

Next

2 thoughts on “Suria KLCC Spring / Summer Fashion Week 2017”

 1. Mama tak pernah pergi fashion week kat klcc. Sebab kerja kat area sana juga
  .
  Kadang kadang masa lunch macam macam event ada.
  .
  Mama saja yang fokus cari tempat nak makan
  .
  Haha

  Reply

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.