Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura

| |

Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin dan Nur Fazura. Quill City Mall sememangnya semakin dikenali ramai. Ini kerana pelbagai program sering diadakan di pusat membeli-belah Quill City Mall. Sebelum ini ruby telah datang ke Quill City Mall untuk shopping di AEON, XES, tonton wayang di GSC Cinemas dan menyertai Canon Photo Hunt. Lokasi sangat stratergik dan mudah untuk akses. Malah, tidak ramai pengunjung. Aman untuk ruby shopping. Hehehehe. Paling best, parking rate Quill City Mall Percuma pada hari biasa selepas jam 5PM. Kemudian RM 3 pada setiap hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum. Syok kan??

Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura

Quill City Mall Raya Kasih & Cinta. Inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat bersama Fattah Amin dan Nur Fazura. Selain itu turut diadakan majlis esklusif menandatangani novel “HERO SEORANG CINDERELLA” dan “Berbuka Puasa” bersama-sama dengan kanak-kanak dari rumah anak yatim.

Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura

 

Main Atrium Quill City Mall telah bertukar menjadi tema Hero Seorang Cinderella untuk sambutan Raya, menyediakan pembeli pengalaman yang tak dilupakan dari siri drama. Raya ini, ia adalah semua tentang Raya Kasih & Cinta seperti Quill City Mall KL mengalu-alukan sejumlah 43 kanak-kanak dari Rumah Shifa Setapak dan Rumah Bakti NurShaheera untuk “Majlis Berbuka Puasa” bersama-sama di bulan Ramadan. Kanak-kanak dari kedua-dua rumah telah dijemput untuk menghabiskan hari mereka di Quill City Mall KL untuk sambutan Raya yang akan datang di mana mereka membeli-belah alat-alat tulis baru dan mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti permainan pada majlis itu. Kanak-kanak rumah anak yatim, pasangan itu dengan mesej cinta disesuaikan ditulis pada Kasih & Cinta Quill Love Locks bersama-sama dengan Dato Ar. Michael Ong, Fattah Amin dan Nur Fazura semasa inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat.

“Sukacitanya kami untuk menjadi tuan rumah bagi sambutan ini Raya, Kasih & Cinta Tanggungjawab Sosial Korporat, inisiatif dan menyebarkan makna sebenar Ramadan kepada anak-anak dari Rumah Shifa Setapak dan Rumah Bakti NurShaheera. KASIH dan MEMBERI adalah makna sebenar sambutan ini. Terutamanya pengalaman gembira kepada kanak-kanak, pasti ia sukar untuk dilupakan pada Raya tahun ini. Ia memberi kegembiraan kepada mereka yang kurang bernasib baik. Maka, semangat Raya Kasih & Cinta adalah pemberian dari kami. “Kata Dato ‘Ar. Michael Ong, Pengarah Eksekutif Kumpulan Quill Group of Companies.

Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura

Dato ‘Ar. Michael Ong, Pengarah Eksekutif, Ng Chee Kheong, Ketua Pegawai Operasi Quill Group of Companies, Joseph Teo, Naib Presiden, Pemasaran Quill City Mall Kuala Lumpur, bersama-sama dengan Fattah Amin dan Nur Fazura melancarkan inisiatif Tanggungjawab Sosial Korporat ini. Selepas itu, Majlis Menandatangani Novel “Hero Seorang Cinderella” telah diadakan di mana Fattah Amin dan Nur Fazura menandatangani novel HSC untuk peminat bertuah mereka.

Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura

Sebagai sebahagian daripada usaha yang murni dan mulia ini dalam menyebarkan Raya Kasih & Cinta, Quill City Mall KL menyediakan bantal edisi terhad “Hero Seorang Cinderella” dan Hari Raya paket hijau untuk kanak-kanak. Mereka menerima paket Hari Raya daripada pengurusan Quill City Mall, Fattah Amin dan Nur Fazura. Kanak-kanak ini kemudian disajikan dengan juadah berbuka puasa yang lazat di Aragan Yokocho, Jepun. Restoran baru yang menghidangkan makanan Jepun yang asli – restoran Jepun yang asli yang pertama dan terbesar di Asia. Restoran ini menyediakan ruang makan yang terbahagi kepada empat tempat duduk yang menampilkan tema empat musim di Jepun: musim bunga, musim panas, musim luruh dan musim sejuk. Pembeli boleh datang dan mengalami empat musim Buka Puasa di sini.

Quill City Mall Peraduan Shop, Dine and Win

Bagi mereka yang masih membeli-belah untuk keperluan Raya, pelbagai koleksi dari Fattah Amin, koleksi selebriti Prima Valet seperti Amy Search dan Shaheizy Sam, Elrah Exclusive, Altelia Amani, Nur Aishah, AEON, Gajah Duduk dan ramai lagi dipaparkan pada keseluruhan kempen Raya ini. Tidak lupa, peraduan Shop, Dine and Win sedang dijalankan. Datang dan membeli-belah keperluan raya dan berpeluang untuk menjadi salah satu daripada pemenang bertuah. Hadiah mingguan untuk pembeli adalah seperti di bawah:

  • Minggu 8 (5 Jun – 11 Jun 2017) – Dyson Tower Fan, Tefal Griller
  • Minggu 9 (12 Jun – 18 Jun 2017) – Dyson Vacuum Cleaner, Happy Call Double Pan
  • Minggu 10 (19 Jun – 25 Jun 2017) – Mesin basuh Panasonic, Happy Call Pot Set Ceramic
  • Minggu 11 (26 Jun – 2 Julai 2017) – YAMAHA Desktop Audio, Philips Glass Blender
  • Minggu 12 (3 Julai – 9 Julai 2017) – Sony 4K Smart LED TV, iPhone 7 Plus 128 GB (Hadiah Utama)

Raya ini, Quill City Mall KL adalah pilihan yang terbaik untuk anda sekeluarga berkumpul dengan keluarga dan rakan-rakan membeli-belah. Pelbagai promosi yang terdiri daripada makanan, fesyen, hiburan dan banyak lagi. Dapatkan barangan Raya dari penyewa kami AEON, Gajah Duduk, Etnik Sense dan banyak lagi. Mengelakkan trafik jam tergesa-gesa dan datang “Berbuka Puasa” dengan kami di Quill City Mall KL.

www.instagram.com/quillcitymallkl

www.facebook.com/quillcitymallkl

www.quillcitymall.com.my

Previous

Jom Balik Kampung Bersama FashionValet!

Playtime with Didi & Friends Kini Di The Mines Shopping Mall

Next

1 thought on “Inisiatif CSR Quill City Mall Bersama Fattah Amin Dan Nur Fazura”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.