Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama

| |

Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama. Assalammualaikum semua! Siapa pernah ke MAX Fashion? Ruby selalu ke cawangan Sunway Putra Mall. Masa mula-mula masuk dulu, ingatkan butik pakaian yang mahal. Tapi tidak, harga amat berpatutan dan banyak koleksi terkini di jual. Sebagai contoh koleksi berenda dan flare yang sedang hangat di pasaran sudah pun di jual di butik tersebut pada pertengahan tahun 2017. Cuma ruby je tidak pasti ia akan menjadi sensasi ke tidak. Hahaha

Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama

Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1UtamaMax, salah satu jenama fesyen nilai terbesar di seluruh Timur Tengah dan India, telah mengumumkan pelancaran kedai keempat dan utama dalam 1Utama. Pembukaan itu ditandakan dengan upacara permaidani merah yang dianjurkan oleh Ramanathan Hariharan, Ketua Pegawai Eksekutif Max dan Pengarah Landmark Group. Upacara perasmian ini termasuk kehadiran Pelakon Malaysia Amber Chia, sensasi Instagram Ashley Lau dan Brian See, dan beberapa ahli media.

Terletak di Pusat Membeli-belah 1Utama, di Petaling Jaya, Malaysia, kedai baru selesai 10,000 meter persegi dan akan menjual label Max lelaki, wanita, dan fesyen kanak-kanak – sebagai juga sukan, beg, kasut, pakaian dan aksesori. Kedai juga ditetapkan untuk menawarkan Koleksi Spring terbaru 2018 dari Max.

Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama
FROM LEFT TO RIGHT : SOCIAL MEDIA PERSONALITY BRIAN SEE, AMBER CHIA, MR. ANIL KONIDENA – DIRECTOR OF LANDMARK GROUP SOUTH EAST ASIA, MR. RAMANATHAN HARIHARAN – MAX CEO AND DIRECTOR OF LANDMARK GROUP, SOCIAL MEDIA PERSONALITY ASHLEY LAU, RADIO DJ FIQRIE DAHARI
Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama
MAX FASHION FLAGSHIP STORE OPENING 1 UTAMA SHOPPING CENTRE – 25 JANUARY 2018 FROM LEFT TO RIGHT : AMBER CHIA, MR. ANIL KONIDENA – DIRECTOR OF LANDMARK GROUP SOUTH EAST ASIA, MR. RAMANATHAN HARIHARAN – MAX CEO AND DIRECTOR OF LANDMARK GROUP

Ramanathan Hariharan, Ketua Pegawai Eksekutif Max dan Pengarah Landmark Group berkata, “Kami menubuhkan kehadiran kami di Malaysia tahun lepas dengan pembukaan kedai pertama kami di IOI Mall – Putrajaya. Selepas itu, kami telah membuka dua lagi kedai, di Sunway Putra Mall & amp; baru-baru ini, Avenue K Mall – semuanya telah dipenuhi dengan kejayaan yang luar biasa. Tetap setia kepada komitmen kami untuk melayani pelanggan di Malaysia, kami telah membuka keempat dan perdana kami simpan di Pusat Membeli-belah 1Utama, Petaling Jaya. Kami berminat untuk terus berkhidmat Asas pelanggan muda Malaysia yang memahami dan menghargai fesyen yang hebat. ”

“Di samping melayani pelanggan kami, kami juga bertujuan untuk menyokong masyarakat dengan menambah banyak peluang pekerjaan. Dengan kedai utama baharu, kami kini mengendalikan lebih daripada 47,000 persegi ruang runcit di Malaysia. Menjelang akhir tahun 2018, kami bercadang untuk menambah ini kepada 120,000 sq.ft. dengan lebih daripada 200 pekerja di 10 kedai “.

Beliau menambah, “Di sini di Max, kami menggalakkan individu untuk merangkul keperibadian mereka untuk dibawa keluar dari gaya mereka sendiri. Kami berbangga untuk mengatakan bahawa kami adalah pemimpin dalam nilai pasaran fesyen di Timur Tengah dan India. Kami mencapai ini bukan sahaja daripada menawarkan yang hebat produk berkualiti tetapi juga menyediakan pengalaman berbelanja kelas dunia yang memuaskan. Kami ingin meneruskan ini dan dengan itu, meningkatkan kehadiran kami yang kuat di Malaysia di Malaysia masa depan “.

Pelbagai Koleksi Di Max Fashion

Kedai baru ini mempamerkan koleksi Spring terbaru Max dengan Denim dan Activewear sorotan utama. Koleksi Max’s Denim menawarkan pengguna rasa yang kuat individualiti yang membolehkan mereka memeluk gaya unik mereka sendiri. Koleksi Activewear menggalakkan gaya hidup yang sihat dan aktif dengan sukan yang bersifat bergaya dan sempurna senaman yang sesuai.

Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama
Mens Department
Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama
Ladies Department
Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama
Kids Department

Max hari ini adalah peruncit fesyen nilai yang terkemuka dan paling dipercayai di Timur Tengah dan India, dan bermatlamat untuk mempunyai rangkaian lebih dari 600 kedai yang merangkumi sembilan juta kaki persegi. daripada ruang runcit menjelang 2020.

Mengenai MAX Fashion

Dilancarkan di UAE pada tahun 2004, Max adalah yang terbesar & jenama fesyen nilai yang paling dipercayai di Timur Tengah, Afrika Utara & amp; India dengan hampir 400 kedai di 19 negara, merangkumi 6.7 juta kaki persegi. Menyediakan segmen pasaran tengah, Max menjual label persendiriannya sendiri pakaian untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak bersama kasut, rumah dan aksesori dengan lebih 100,000 pelanggan gembira membeli-belah setiap hari. Kejayaan Max didorong oleh penetapan nilai, kejelasan dalam persembahan barangan, kedudukan pasaran dan penembusan pasaran yang agresif. Max ialah sebahagian daripada Landmark Group, salah satu konglomerat runcit terbesar dengan ibu pejabat di Malaysia Dubai, UAE. (www.landmarkgroup.com)

www.maxfashion.my
www.facebook.com/MaxSoutheastAsia
www.instagram.com/maxfashionsea

Previous

Bukan Sekadar Gim Biasa F45 Training M City Ampang

Kelas Solekan Dan Foundation SPF 50 MUA Sue Melati

Next

3 thoughts on “Cawangan Keempat MAX Fashion Kini Di 1Utama”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.