Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu

| |

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin berkongsi idea dan promosi dari produk ORGANIQUE By Olinda Spring. Selain dari farmasi Guardian, anda boleh dapatkan produk ini di Lazada! Ya Lazada! Sekarang ada promosi bulan Mei bersempena hari ibu. RM 88 untuk hand cream dan body cream dengan ekstrak Lavender! Best kan?

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu

Sempena Ulang Tahun ke-6 Lazada, Organique mengadakan promosi kerjasama bersama Lazada. Jika anda mengikuti ruby pada bulan April yang lalu, Ruby ada berkongsi kod promosi untuk anda membeli-belah di Lazada dari 20 hingga 24 April 2018. Anda boleh menikmati OFF 20% pada semua produk Organique. Kini, untuk promosi bulan Mei, bersama-sama Hari Ibu, Organique mempunyai promo Organique by Olinda Spring Lavender Hand & Body Cream Set yang bernilai RM88 di Lazada. Dapatkan produk ini kerana ia natural dan tidak di uji ke atas haiwan!

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu

Hari Ibu sentiasa disambut pada Mei 2018. Tarikh yang sering kita semua gunakan adalah 14 Mei 2018. Dulu, sebelum bergelar ibu. Ruby tidak peduli tentang hadiah pada hari ibu. Sebab rasa hari-hari adalah hari ibu. Tapi, tetap tiada beri apa-apa hadiah dan hanya bersama dengan mak setiap hari. Normal dan mak pun melalui hari-hari sebagai ibu tanpa apa-apa keistimewaan.

Bila dah bergelar ibu dan isteri, tiap kali bulan Mei, mesti ruby terasa hati. Kenapa tiada siapa beri hadiah. Losyen tangan pun jadi lah. Teringin nak rasa dihargai. Walaupun orang kata, anak dan suami sihat pun dah bersyukur. Tapi komunikasi amat penting dalam hubungan kekeluargaan. Seperti sambutan hari lahir, kadang-kadang kita tidak bersembang sangat dengan ahli keluarga. Tetapi bila abang, adik, ayah dan emak cakap “Happy Birthday Along”. Ruby pun dah happy. Tapi hari ibu, mungkin anak masih kecil dan tidak faham. Harap suami ruby faham lah. Sila beli hadiah k! Hahaha.

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu

 

Organique by Olinda Spring Lavender Hand & Body Cream Set

Organique by Olinda Spring Lavender Hand & Body Cream Set adalah 100% dibuat di Australia menggunakan air mata air segar dari Olinda Spring. Mengandungi lebih daripada 95% bahan-bahan asli Australia. Natural, ekstrak botani asal yang memelihara kulit. Tidak mengandungi bahan kimia berbahaya dan kecantikan yang tidak dikompromi

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu

Organique by Olinda Spring Lavender Hand Cream 75ML

Krim tangan Lavender kaya dengan minyak pati Lavender yang sangat melembabkan dan mengembalikan kelancaran darah tangan anda, sambil membantu mengurangkan kedutan dan bintik-bintik gelap.

Organique by Olinda Spring Lavender Body Cream 200ML

Krim badan mewah yang kaya dengan minyak pati Lavender mengembalikan kelancaran kulit sambil membantu melicinkan kulit, parut dan bintik-bintik gelap.

Manfaat Organique by Olinda Spring Lavender Hand & Body Cream Set

Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu1. Olindum kompleks yang dibekalkan dari sumber air Olinda Spring semula jadi menyampaikan anti-oksidan dan mengesan mineral yang berkesan membaik, memulihkan, menenangkan dan melindungi kulit.
2. Macadamia nut oil & Shea butter, kedua-duanya dikenali sebagai pembina halangan lipid kulit. Menyediakan nutrien penting dan unsur surih yang membantu melembapkan dan melindungi kulit yang menghasilkan penampilan kulit yang lebih sihat dan lebih mantap.
3. Aloe Vera dan Licorice Ekstrak membantu menenangkan dan melicinkan kulit, sesuai untuk kulit jenis sensitif.
4. Minyak Lavender mendalam melembapkan kulit, dan juga membantu melicinkan kedutan, parut dan bintik hitam.

ORGANIQUE By Olinda Spring

Mt. Dandenong adalah Gunung Volkanik kuno dengan lebih dari 670 meter di atas paras laut dalam persekitaran yang murni semulajadi untuk berfungsi sebagai salah satu kawasan tadahan paling tulen untuk air tawar. Olinda, sebuah bandar di Mt. Dandenong terletak di akuifer Granit yang menawarkan bukan sahaja penapisan kepada air tulen semulajadi tetapi juga menyediakan mineral surih yang kaya (contohnya Zink, Tembaga, Besi, Mangan) yang dikenali untuk menggalakkan kesihatan yang baik dan sangat berfaedah kepada kulit.

ORGANIQUE menggunakan 100% semulajadi Olinda Spring Water yang terkenal dan lebih daripada 95% bahan-bahan asli Australia adalah Asli atau Naturally Derived, seperti Organic Macadamia Nuts, Lily Extract, Quandong Nuts, Desert Lime. Produk-produk organik ini dihasilkan di kemudahan bertaraf dunia yang mematuhi Garis Panduan Amalan Pengilangan Baik (GMP) ISO 22716: 2007dan Australian Certified Organic (ACO).

Dapatkan produk Organique by Olinda Spring Lavender Hand & Body Cream Set bernilai RM 88 di Lazada bersempena promosi Hari Ibu ini di www.lazada.com.my/organique-by-olinda-spring

www.organique-skincare.com.my
www.facebook.com/OrganiqueSkincareMY
www.instagram.com/organiqueskincaremy

Previous

13 Sebab Memilih Sweetpictures Untuk Hari Bahagia Anda

PRIMAVALET Wangsa 118

Next

4 thoughts on “Promosi ORGANIQUE By Olinda Spring Di Lazada Sempena Hari Ibu”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.