Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

| |

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox. Assalammualaikum semua! Masih ingat lagi peraduan #poweryourlunchbox yang dianjurkan oleh Mission Foods dan hadiahnya berupa voucer tunai AEON bernilai RM 1000 untuk seorang pemenang? RM 20,000 adalah jumlah keseluruhan kerana pihak Mission Foods menambah lagi 10 pemenang. Beruntungya sesiapa yang masuk peraduan ini, siapa sangka 20 orang pemenang akan dipilih.

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

20 pemenang bertuah gembira dengan baucar tunai bernilai RM1,000 setiap hari terima kasih Mission Foods dan AEON untuk pertandingan #poweryourlunchbox. Pertandingan dalam talian mencabar pengguna menyerahkan idea bekas makan tengahari yang paling kreatif. Sambutan menggalakkan dengan penyerahan kreatif yang menarik menyebabkan Mission Foods meningkatkan bilangan pemenang dari pemenang 10 hingga 20 yang awal.

 Mission Foods #poweryourlunchbox

Pertandingan #poweryourlunchbox disiarkan di platform media sosial Mission Foods dan AEON
dari 1 – 31 Mac. Untuk layak, peserta hanya perlu membeli 2 pek mana-mana produk Mission Foods di Aeon sebelum menyertai peraduan.

Pengguna Malaysia ramai yang kreatif dan ini jelas dengan penyertaan 20 resipi seperti Pita Ayam Percik, Otak Bungkus Otak, Kangkung Goreng Belacan Quiche, Ayam Telur Masin Balut, Rendang Pizza dan Satay Bungkus Ayam Panggang.

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

“Kami mengadakan peraduan ini untuk memberi inspirasi kepada para pengguna kami untuk mencuba dan mewujudkan selera bekas makan yang dikuasakan oleh produk Mission Foods. Sambutan yang menggalakkan dan kualiti mengatasi jangkaan kami dan menyerlahkan betapa hebatnya dan kreatif rakyat Malaysia” kata Mark Tan, Ketua Jualan, Mission Foods Malaysia.

Penyerahan dan pemenang yang dipilih adalah dari pelbagai negeri di Malaysia. Sebagai tambahan selain baucar tunai AEON bernilai RM20,000, semua resipi yang menang akan diterbitkan dalam risalah resipi yang akan dikeluarkan pada bulan Julai, tersedia percuma dengan sebarang pembelian dua Mission Wraps di semua pasaraya yang mengambil bahagian.

Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox

Pemenang yang menghadiri majlis penyampaian hadiah istimewa di Aeon Mall Shah Alam menerima pengiktirafan terhadap ciptaan mereka. Ketika ditanya apa yang akan mereka lakukan dengan baucar tunai, kebanyakannya berkata bahawa mereka berharap membeli lebih banyak produk Mission Foods di Aeon dan nikmati makanan yang dimasak di rumah dengan orang tersayang.

Tentang Mission Foods

Mission Foods adalah anak syarikat GRUMA, S.A.B. de C.V. GRUMA memulakan operasinya di Mexico pada tahun 1949. GRUMA adalah pemimpin dunia yang tidak dapat dinafikan dalam tepung jagung dan pengeluaran balutan tortilla. Beroperasi di Amerika Syarikat, Mexico, Amerika Tengah, Venezuela, Eropah, Australia, China dan Malaysia. Dengan sokongan global Gruma teknologi dan sumber, Mission Foods telah berkembang menjadi salah satu pengeluar terbesar produk balut tortilla, menghasilkan hampir seperempat daripada semua flatbread yang dijual di dunia dan menawarkan garis penuh balutan tortilla berkualiti tinggi untuk memenuhi setiap rasa – dari yang segar- rasa tepung dan tortilla jagung kepada gandum keseluruhan mereka yang popular, bijirin pelbagai dan jenis lemak yang bebas.

www.missionfoods.com.my/en
www.facebook.com/missionfoodsmalaysia
www.instagram.com/missionfoods.my

Previous

Pelancaran Ritz Guarana Natural Flour

Jom Berbuka Puasa Di [email protected] 2018

Next

3 thoughts on “Tahniah Kepada 20 Pemenang Bertuah Peraduan Mission Foods #poweryourlunchbox”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.