Konsert K-POP iKON Dan WINNER Bakal Berlangsung Oktober 2018

| |

Konsert K-POP iKON Dan WINNER Bakal Berlangsung Oktober 2018. Assalammualaikum semua! Ya ruby peminat K-POP. Hahaha. Muzik K-POP ni memang lain dari yang lain. Kita secara automatik boleh menghafal dan mengenali selebriti tersebut. Walaupun ramai ahli dalam sesuatu kumpulan kan? Hehehe. Jadi, untuk anda yang meminati iKON dan WINNER, inilah masanya untuk melihat mereka menyanyi dan menari! Jom menabung untuk dapatkan tiket paling dekat dihati mereka.

Konsert K-POP iKON Dan WINNER Bakal Berlangsung Oktober 2018

Peminat K-pop Malaysia sangat bertuah kerana dua kumpulan ternama yang bernaung di bawah pengurusan YG Entertainment iaitu iKON dan WINNER bakal berkunjung ke negara ini. Kunjungan mereka yang dibawa khas oleh MacpiePro ini merupakan sebahagian daripada siri jelajahan dua kumpulan ternama itu. Konsert anjuran MacpiePro, iKON 2018 CONTINUE TOUR IN KUALA LUMPUR dan WINNER 2018 EVERYWHERE TOUR IN KUALA LUMPUR akan diadakan di Stadium Malawati, Shah Alam pada 13 Oktober (Sabtu) dan 14 Oktober (Ahad), bermula pada pukul 6 petang.

iKON dianggotai oleh tujuh ahli iaitu, B.I, Jay, Bobby, Song, Ju-ne, DK dan Chan. Huruf “C” dalam “ICON” digantikan dengan “K” bagi membayangkan bahawa anggota kumpulan tersebut mampu menjadi ikon Korea. Sementara itu, kumpulan WINNER yang dianggotai oleh empat pemuda, Yoon, Jinu, Hoony dan Mino.

iKON 2018 CONTINUE TOUR in Kuala Lumpur

WINNER 2018 EVERYWHERE TOUR in Kuala Lumpur

WINNER akan membuat penampilan pertama mereka di Malaysia, manakala ini adalah kemunculan kali kedua untuk kumpulan iKON. Konsert dua hari berturut-turut pada hujung minggu itu, membuktikan bahawa MacpiePro memenuhi janji untuk menyemarakkan lagi persembahan secara langsung di masa akan datang kepada peminat-peminat K-Pop tempatan.

Harga Tiket Konsert K-POP iKON dan WINNER

Tiket untuk setiap konsert berharga RM693 (Zon IKONIC / INNER CIRCLE), RM673 (Zon Merah), RM573 (Zon Kuning), RM483 (Zon Ungu), RM373 (Zon Hijau) dan RM273 (Zon Biru).

iKON 2018 CONTINUE TOUR in Kuala Lumpur WINNER 2018 EVERYWHERE TOUR in Kuala Lumpur

Menepati kehendak ramai iaitu “MUZIK TANPA TEKANAN”, pihak MacpiePro menawarkan harga tiket yang berpatutan secara eksklusif kepada penonton remaja untuk hadir pada kedua-dua konsert tersebut kerana harga istimewa itu pernah ditawarkan dalam pesta muzik anjurannya sebelum ini. Peminat yang berumur 18 tahun ke bawah berhak menikmati harga istimewa RM98 untuk tiket berharga RM273 untuk kedua-dua konsert ini. Tiket boleh didapati melalui www.ticketcharge.com.my.

Untuk 400 peminat pertama yang membeli tiket Zon IKONIC/INNER CIRCLE, atau 150 orang peminat pertama yang membeli tiket Zon Merah, berhak untuk mendapat PAS SOUNDCHECK, manakala 280 orang peminat pertama yang membeli tiket Zon Kuning akan mendapat PAS SENDOFF untuk mengucapkan selamat tinggal kepada kumpulan kegemaran masing-masing. Selain itu, setiap pembeli akan mendapat poster rasmi juga. Semua itu bergantung kepada terma dan syarat-syarat yang telah ditetapkan.

www.macpiepro.com
www.facebook.com/MacpiePro
www.instagram.com/macpiepro

Previous

Follow Me Anti-Bakteria Dengan Formulasi Baharu

Makanan Kesihatan Tambahan Nature’s Bounty

Next

1 thought on “Konsert K-POP iKON Dan WINNER Bakal Berlangsung Oktober 2018”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.