Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

| |

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series. Assalammualaikum semua! Yay kali ini ruby ingin berkongsi tentang produk yang bagus untuk anda yang memiliki kulit wajah yang kering atau kusam. Haaa jangan tidak tahu jika kulit anda kusam, ia tanda kulit anda jenis kering la kan. Kurang minum air, tidak cukup tidur, selaran matahari dan bawah mata hitam. Itu semua tanda anda kurang air. Hyaluronic Acid ini semakin dikenali. Pengguna juga semakin bijak untuk mengetahui isi kandungan produk yang ingin digunakan. Kemudian baru mencari testimoni. Berkesan atau tidak. Hehe. Betul tak? Jika betul bleh high 5 dengan ruby. Pengguna sekarang dah mula mempelajari banyak perkara untuk kelihatan cantik. Hehe. Tahukah anda produk Neogence telah diuji secara dermatologi oleh Dr Hsieh iaitu founder Neogence sendiri? Usaha selama bertahun membuahkan hasil untuk kita semua! Hehe.

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating SeriesNeogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Neogence berasal dari aspirasi pengasas untuk menyediakan orang yang disayangi dengan rutin pelembab yang ideal. Dilancarkan pada tahun 2005 dengan “Hyaluronic Acid Hydrating Essence”, yang mendahului produk yang dijual pada masa itu dalam tahap kesucian dan kepekatan, Neogence selama tiga belas tahun telah menjalankan misi untuk menyediakan produk cosmeceutical yang disimpan dan serta-merta berkesan. Essential Hydrating Acid Hyaluronic, yang mengandungi asid hyaluronik tulen, terus menjadi produk bintang kami yang belum memenuhi pertandingannya. Jumlah jualan asid hyaluronic asid yang menghidratkan melebihi lima juta botol. Rekod jualan kami yang mengagumkan menunjukkan bahawa kami telah menjual botol yang mencukupi untuk menumpuk seribu dan lima ratus bangunan Taipei 101.

Pada tahun 2005, Neogence memperkenalkan teknik pelembab tiga langkah yang inovatif, Neogence A.H.P.S (Mengaktifkan Sistem Penghidratan Hidrasi), yang menyerupai perisai penghidratan semula jadi kulit. Berikutan langkah-langkah dengan mengambil Hyaluronic Acid Hydrating Lotion, Hyaluronic Acid Hydrating Essence, Hyaluronic Acid Hydrating Fluid, para pengguna akan mengalami penambahan semula komprehensif pada kulit dan melihat kemajuan yang terlihat dalam kekeringan

3 Langkah Untuk Kulit Sihat Berseri

Hydrating : Hyaluronic Acid Hydrating Lotion. Produk ini bebas alkohol dan sesuai digunakan selepas selaran matahari dan selepas rawatan kosmetik. Apabila ruby mencuba, ruby dapat rasakan kesegaran dan ia mengecilkan pori.

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Water Retention : Hyaluronic Acid Hydrating Essence. Produk paling top dari Neogence ini memberi kelembapan dan hidrasi. Tekstur sangat ringan. Ia seperti gel, tetapi ia lebih cepat meresap ke dalam kulit. Tidak mengandungi minyak dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Water Locking : Hyaluronic Acid Hydrating Fluid. Mengandungi ceralipid, squalane dan estrak minyak zaitun dara. Berfungsi untuk memperbaiki kulit anda. Diformulasi untuk kulit jenis kombinasi ke berminyak. Sesuai juga untuk kulit yang mudah berminyak pada waktu siang.

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Aktiviti Membuat Hyaluronic Acid Hydrating Facial Mask Bersama Dr Hseih

Semasa pelancaran produk Neogence, aktiviti istimewa turut diadakan. Ibarat kami masuk makmal untuk menyediakan facial mask. Rupa-rupanya dengan produk Neogence sahaja boleh mencipta facial mask yang boleh bertahan sehingga 3 bulan jika tidak digunakan! Dr Hseih amat tekun mengajar kami cara-cara menyediakan face mask, al maklumlah blogger kan. Nak ambil gambar semua langkah. Hahaha.

Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series

Produk Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Series terdiri daripada :

 • Hyaluronic Acid Hydrating Cleansing Mousse
 • Hyaluronic Acid Hydrating Facial Wash
 • Hyaluronic Acid Hydrating Cleansing Water
 • Hydrating Cleansing Liquid
 • Hydrating Lotion with Hyaluronic Acid
 • Hyaluronic Acid Hydrating Essence
 • Hydrating Water with Glacier Water
 • Hydrating Fluid with Hyaluronic Acid
 • Soothing Emulsion with Hyaluronic Acid
 • Hydrating Cream with Hyaluronic Acid
 • Hydrating & Revitalizing Mask
 • Hyaluronic Acid Hydrating Mask
 • Hydrating Eye Cream with Hyaluronic Acid

 

Produk Neogence tersedia di 58 cawangan Watsons Malaysia dan di dalam laman e-dagang https://www.watsons.com.my/all-brands/b/165172/neogence

Previous

Masakan Minang Natrabu Xpress Putrajaya

Pencarian Watsons Malaysia’s Top Influencer

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.